Normális ha úgy érzem az első kapcsolatom után, hogy többé nem leszek senkivel boldog?
4 évig tartott, mindent vele képzeltem el így most aztán főleg nem tudom elképzelni, hogy valaha valakivel is boldog leszek még. Ti éreztetek így? Megcáfolta az élet?
22L
persze,én is így éreztem kb. egy hónapja. Bőgtem ordítottam minden bajom volt, azt hittem meghalok, mert Ő nincs többé.
Aztán valahogy fel kellett tápászkodnom a padlóról, most van új barátom, vagyishát már ismerkedek. Ne úgy állj hozzá, hogy az exed a tökéletes. Könnyebb lenne kiemelned a hibáit, ami ugyebár mindenkinek van. Ha így nézed, lehet, hogy már nem is volna érdemes vele lenned. Úgyhogy fel a fejjel, most tiéd a nagyvilág, ott fogsz újból szerelmes lenni, ahol épp nem is várnád :)
És igen, rácáfolt az élet!
Teljesen normális. Már egy év eltelt azóta, de néha még most is azt érzem, hogy mással nem leszek boldog. Pedig ha belegondolok, vele sem voltam az.
Addig tart szerintem, amíg meg nem jelenik egy másik, vagy amíg meg nem tanulsz örülni az egyedüllétnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!