Mik a tapasztalatok pszichopata exfeleségekkel? Mikor lett közös gyerek leálltak?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a párom exe, akivel van egy közös gyerekük valahogy évek óta bosszúhadjáratot folytat ellenünk, nem tudja elfogadni, hogy a párom elhagyta, pedig ő volt aki bulizott meg pasizott állandóan, ennek ellenére úgy viselkedik mintha kb a párom miattam hagyta volna ott őket a gyerekkel. De mindegy, ahogy olvastam itt gyakorin sokan találkoztatok már ilyennek, párommal jövőre esküvőt és gyereket szeretnénk, kíváncsi lennék mik a tapasztalatok, ilyenkor beletörődnek a sorsukba vagy még inkább elkezdik szivatni a pasit?2020. máj. 9. 12:14
1/16 anonim válasza:
Kérdező, ugye tudod, hogy kivétel nélkül minden exfeleség egy rohadt hárpia? A férjek pedig minden esetben hűségesek, ártatlanok és egyáltalán nem tehetnek arról, hogy szétment a házasság. Ja, csak majd ne lepődj meg, hogy ha szétmentek, rólad is ugyanezt fogja mondani a hapsid.
2/16 A kérdező kommentje:
Nem a "hapsi" mondta, ő semmi rosszat nem mondott róla, volt tapasztalatom kiismerni
2020. máj. 9. 12:31
3/16 anonim válasza:
Nem akarod azt te tudni. A valódi pszichopata rettenetes, a hatása méginkább. Ne minősíts senkit, amíg nem tudod, hogy miről beszélsz.
4/16 A kérdező kommentje:
Hidd el tudom, az mondjuk elegendő, hogy majdnem börtönbe juttatta a párom, mikor nem is csinált semmit?
2020. máj. 9. 12:41
5/16 anonim válasza:
jaaa... nem csinált semmit -heverészett? na kérdező, viccet félre, elhisszük, hogy te és párod tökéletesek vagytok, elhisszük, hogy rém az ex
---------
a következtetés a kiinduló adatokból:
az esküvő és gyerekszületése után az ex százszor rosszabb lesz.
Az indoklást te magad írtad:
"nem tudja elfogadni, hogy a párom elhagyta"
- soha nem fogja és számára egyre elkeserítőbb a helyzet.
Egy nemes lelkű lény szelíden megbocsátana, és elengedné. De te nem olyannak írtad le.
7/16 anonim válasza:
Sose lesz vege. Ez az elteto elem. ;-)
8/16 anonim válasza:
Én nem esek a torkodnak. Vannak olyan nők, akik mellett nem lehet kibírni. Vannak emellett hazug, sunyiskodó férfiak is. Nem az én tisztem eldönteni, hogy nálatok mi volt a sztori, de még igazából lényegtelen is a kérdést tekintve. Mert, ha a csaj most ilyen, akkor a mostot kell figyelembe venni. Ha te meg még "el is mered vetetni magad" és netán "szülni is lesz pofád" egy olyan pasinak, akinek már gyereke van, akkor nemcsak az ilyen ex lesz rosszabb, hanem itt se tegyél fel több kérdést, mert jól soha, sehogy sem jöhetsz ki a dologból. Nem is tudom, hogy hogy nem marad az ember egy szar kapcsolatban a gyerek miatt, mert hát kit érdekel, hogy az olyan is micsoda károkat tud benne okozni. Hogy nem fogad cölibátust, hogy meri élni az életét? Anyának ugye, nyilván kell a boldogság, mert jár neki, de apa az ássa is el magát. Undorító...
9/16 A kérdező kommentje:
Tudom utolsó, igazából a kérdésem olyanokhoz szólna aki volt már hasonló cipőben, de ahogy elnézem itt a legtöbb kommentelő az elvált feleségek klubjár erősíti
2020. máj. 9. 14:49
10/16 anonim válasza:
A volt asszonyt, így vagy úgy, de muszáj leállítani. Folyamatosan mérgezni fogja a kapcsolatotokat. Tökmindegy, hogy ők ketten miért váltak el, ki volt a hunyó, ki nem. A párod most már veled van, nem neked, a nőnek ezt el kellene fogadnia, és nem ellenetek áskálódnia. Az egyik, ami történhet, hogy a nő szépen lassan ráun, a másik pedig, hogy sokkal durvábban, erőszakosabban fog titeket zaklatni. Tapasztalatból mondom, hogy ebből jó nem fog kisülni... kevés rá az esély, hogy ez rendeződni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!