Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mik a tapasztalatok pszichopat...

Mik a tapasztalatok pszichopata exfeleségekkel? Mikor lett közös gyerek leálltak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a párom exe, akivel van egy közös gyerekük valahogy évek óta bosszúhadjáratot folytat ellenünk, nem tudja elfogadni, hogy a párom elhagyta, pedig ő volt aki bulizott meg pasizott állandóan, ennek ellenére úgy viselkedik mintha kb a párom miattam hagyta volna ott őket a gyerekkel. De mindegy, ahogy olvastam itt gyakorin sokan találkoztatok már ilyennek, párommal jövőre esküvőt és gyereket szeretnénk, kíváncsi lennék mik a tapasztalatok, ilyenkor beletörődnek a sorsukba vagy még inkább elkezdik szivatni a pasit?
2020. máj. 9. 12:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A párod most már veled van, nem vele*
2020. máj. 9. 15:09
 12/16 anonim ***** válasza:
31%
Egyszer lehet, hogy te is az elvált nők klubja tagja leszel. Akkor majd te leszel a pszichopata ex.
2020. máj. 9. 15:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Amúgy akik azt írják, hogy egyszer majd te is elvált leszel, azok magukat nyugtatják ezzel? Képzeld, vannak emberek, akik nem válnak el, hanem együtt élnek boldogan, bár tudom hogy ez manapság a ritkább. Mindemellett az "elvált nő" státusz is lehet ám ideiglenes, én pl nem egy olyan elvált nőt ismerek, aki újra férjhez ment, lettek közös gyerekek és boldog családként élik az életüket, nem az ex kicsinálása az egyetlen életcéljuk. Mindenki maga dönti el milyen életet él.
2020. máj. 9. 15:35
 14/16 A kérdező kommentje:
De azt vettem én is észre, hogy ha az apa tovább lép, ne adj isten még új családja is lesz, akkor ő a legnagyobb szemét a földön, de ha az anyuka újra férjhez megy, kitúrja a gyerek apját az életükből és beleneveli a gyerekbe hogy az új párja már az apja, az teljesen elfogadott
2020. máj. 9. 15:39
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
Persze 😂😂A férjem exe is mai napig egyedülálló....hogy miért nem kell senkinek ő tudja .eddig csak egy házas pali jutott.Folyamatosan minket ocsarol ,és szír.Olyanokat hazudik ,hogy már nevetni lehet rajta.Mi már megszoktuk,és akiknek meg mondja azok már sokszor leállították,hogy ne mindig rólunk beszéljen.
2020. júl. 13. 22:24
 16/16 A kérdező kommentje:
Amúgy valahogy ez a jellemző. És persze nyilván arról is az exe meg az új nő tehet, hogy ő nem tudja normálisan rendezni az életét. Mondjuk lehet ha nem 0-24ben az exxel meg az életével lennének elfoglalna, akkor nekik is jobb életük lehetne, de ez csak egy tipp😊
2020. júl. 14. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!