Ide vagyok kényszerítve a a szüleimhez, de már elegem
van belőlük. Mit lehetne tenni?
Mindentől ennyire félsz?
Mert ha így van akkor mi írkálgathatunk amit akarunk Te úgysem változtatsz. Ebben az esetben javasolnám keres fel egy pszichológust.
2020. szept. 13. 19:17
"nem magánzárkára vágyom"
Akkor tök jó, hogy otthon lehetsz. Mi a gond? Valamit valamiért...
2020. szept. 13. 19:18
Vegyél ki albérletet közösen egy baráttal. Nem leszel egyedül de a szüleiddel sem...
2020. szept. 13. 19:18
14/46 A kérdező kommentje:
13: ez már jobb ötlet csak nem tudom kivel, nekik van fix helyük
Eddig se volt bezárva csak az aki covid gyanús volt. Mégis miről beszélsz? Karantén is csak ezeknek az embereknek volt, a többinek max kijárási korlátozás (nem tilalom).
2020. szept. 13. 19:25
Te nem akarsz változtatni, ez biztos. Senki nem marad a mérgező szüleivel 30 évesen mert az jobb mint egyedül “bezárva”.
Egyébként NEM volt semmiféle karantén és nem is lesz.
Én tavasszal is kirándultam, bringáztam, barátokkal külön autóval is. Vásároltam is.
Egyébként 20 évesen a sarkamra álltam és szépen rávezettem a szüleimet hogy nincs beleszólásuk az életembe. Lassan beletörődtek. Voltam fél évet erasmuson is. Mivel hetente 1x beszéltünk csak ezidő alatt, és semmilyen segítségre nem szorultam előre lefixált anyagiakon kívül, ők is rájöttek valszeg, hogy nem gyerek vagyok már.
22/F
2020. szept. 13. 19:26
17/46 A kérdező kommentje:
15: kijárási korlátozás alatt legfeljebb sétálni lehet elmenni, bár ha szigorúbb, akkor csak boltba, de barátokkal nem lehet találkozni
Meg kutyát sétáltatni, erre-arra mászkálni, kismillió kivétel volt. Gyakorlatilag oda mentél ahova akartál ha a maszkhasználatot-másfél méteres távolságot betartottad.
2020. szept. 13. 19:30
Akkor ez egy burkolt kérdés.
2020. szept. 13. 19:31
Értelmetlen nekiesni a kérdezőnek. Attól nem lesz talpraesettebb, hogy leéletképtelenezitek. Foglalkoztam már mások által életképtelennek tartott fiatal felnőttekkel és az esetek 99százalékában kiderül, hogy nem tevőleges önhibájukból váltak azzá. Itélkezés helyett gondoljuk végig, mimindenet keresztül megy egy ifjú személyiség, mire felnő. Sokat ejelent a szülői minta, az első 7 év bevésődései stb. Fel kell oldani a blokkokat a lélekben és el fog indulni a gyarapodás. De semmiképpen nem a megalázás útján.
2020. szept. 13. 19:32
Kapcsolódó kérdések: