22 éves vagyok,4 éve nem lakom otthon. Az anyám állandóan ellenőriz, mindenben megkérdőjelez és folyton hazugságba kényszerít. Mit tehetnék?
4 éve elköltöztem otthonról, másfél évig besegített az albérlet árába, azóta teljesen független vagyok anyagilag. 2-3 hetente járok haza 1-2 napra, hogy ne sértődjön meg, de nem szívesen teszem.
Állandóan kontrolálgat, hogy kivel, hol, mettől, meddig vagyok/voltam, küldjek képet, hogy biztos ott voltam és azzal, akivel mondtam..
Ha elmegyek egy rokonhoz Pestre, mert van valami program ott, kelti bennem a bűntudatot, hogy biztos zavarom őket és ne is menjek, mert neki kellemetlen.
Sokszor hazudok, hogy sehol nem voltam, dolgoztam egész nap és a boltnál tovább nem voltam 2 napja. Face-n nem lát szerencsére semmit.
Szerintem anyukád magányos és nem tudja elfogadni hogy felnőttèl.
Keresni kène neki is valami elfoglaltságot mert teljesen rátelepszik az èletedre
Apukáddal mi a helyzet?
Vannak anyukák akik az 50 éves gyereknek megmondják:
Szedjél kisfiam még egy kis sárgarépát
Ne úgy vágd a sajtot
Ilyen ruhát életben nem vennék a helyedben
stb...
Öregedés. - Házsártosság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!