Tudok egy olyan helyzetről hogy állandóan ok nélkül bántják a gyerekeket otthon úgy bánnak velük mint a kutyával. MIT LEHET TENNI?
Tudok egy olyan helyzetről hogy állandóan ok nélkül bántják a gyerekeket a gyerekek szeretik őket és sok szennyes ügyet nem mondanak ki amiről ők is tudják hogy nem helyes. Nekem ez a család nem rokonom de főképp a kis srác nagyon közel áll hozzám. A legjobb barátom. Volt régebben sokszor hogy sírva jött át hozzám hogy már megint bántották. Az igazság az hogy én 13 évesen kerültem szembe a helyzettel akkoriban a kissrác is 6 éves volt én meg 13. A helyzet az hogy nagyon jó barátok voltunk és 100%-ra megbízott bennem és sokszor kérdezte mit lehetne tenni. De nem tudtam mi lenne a helyes lépés volt hogy utána visszakérdeztem az anyjától hogy ez igaz? . Persze ezt nem kellett volna ezért is csúnyán megverték. Mindez a 4 fal között zajlott/ zajlik a mai napig senki nem tudott róla rajtam kívül. Ő most 13 éves. Az életvidám kis srácból egy zárkózott kisgyerek lett. Nem engedik sehova, és egy szava nem lehet otthon úgy bánnak vele mint a kutyával. MIT LEHET TENNI?
A kérdés bővebben itt:
Mégis hova engednék a 13 éves gyereket?
Jah,panaszkodik....van itt egy kérdés,amit ma írt ki egy kamasz,mert a gonosz szülei eltiltották a géptől,pedig csak hétvégente gépezik...szerinte....
Őszintén szólva én azt a 20 évest jelenteném fel,aki a 13 éves fiam körül sertepertél.
Igen ,sok mindent csinálhatsz!Pl kiderítheted miért vannak a balhék.Ha nem tanul korrepetálhatod,biztathatod a tanulásra,ha trehány,akkor magyarázd el neki,hogy miért nem jó,ha tiszteletlen ugyanezt.
Nagyon ritka,amikor tényleg ok nélkül büntetik a gyereket,nem mondom a verés nem a legjobb megoldás,de lehet tenni ellene(sőt néha kell az az apai pofon)
Azok,akik tényleg nem normálisak,azoknál bizony ott vannak a külsérelmi nyomok rendszeresen.Ilyenkor egy látlelettel kell kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!