Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleiket is zaklatnak...

A szüleiket is zaklatnak állandóan téged, hogy ne ülj mindig a gép előtt, hanem csináljak valami fizikai munkát/hobbit?

Figyelt kérdés
Pedig én járok iskolában, és jók a jegyeim is. Adatrögzítős iskola. Eddig még sohasem buktam meg. Miért csinálják ezt? Csak engemet idegesít?

2020. szept. 8. 21:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
27%

Hála az égnek, engem soha nem csesztettek érte. Kivéve ha éjfélkor felkelt valaki és meglátta, hogy még mindig ott ülök.

Kb mindenhonnan kiközösítettek és csak online voltak barátaim (találkozókat is szerveztünk)

Ha azt a részt letiltották volna a szüleim lehet mára már rég kinyírtam volna magam. Ez bő 10 éve volt.

Azóta is sokat ülök a gép előtt de rengeteg hobbym is van és nem lesznek rohamaim ha x napig nem gépezhetek. :D

2020. szept. 9. 10:04
 22/28 anonim ***** válasza:
87%
Az adatrögzítés lótúró, mi szeretnél lenni? Azt egy félkezű segédmajom is meg fogja tudni csinálni, vagy egy 15 éves középsulis diákmunkában. Van valami rendes tered, hogy mi akarsz lenni?
2020. szept. 9. 12:12
 23/28 A kérdező kommentje:
Szoktam harmonikázni. Mostanában csak néha. De nagyon szeretnék bandát alapítani. Szeretném, hogy 10 év múlva a család minket nézzen a városnapokon :D
2020. szept. 9. 12:16
 24/28 anonim ***** válasza:
89%

Ahhhhaaaaa hát ez szuperül hangzik :)

A szüleid helyében én is izélgetnélek, hogy csinálj valami értelmes dolgot basszus, mi lesz belőled, semmi?

2020. szept. 9. 16:08
 25/28 Metionin ***** válasza:
Hát figyelj, nekem nem volt számítógépem míg egyetemre nem mentem, viszont sokat olvastam és rajzoltam és ezért basztattak. Van szülő, akinek mániája az, hogy a szabadidős tevékenység mozgással és kint történik. Az ilyen basztatni fog ha bent csinálsz valamit vagy ülsz valami előtt, legyen az tv, netflix, gép, könyv, rajz, zongora stb. Nem árt mozogni, sportolni persze, én is sportoltam egész életemben de akkor amikor én akartam nem pedig amikor olvasni volt épp kedvem.
2020. szept. 9. 22:03
 26/28 anonim ***** válasza:
Régen néha rámszóltak, de egy ideje már nem.
2020. szept. 9. 22:10
 27/28 anonim ***** válasza:

Szóval te a szüleid gyereke vagy 🤔

Ma is megtudtunk valamit 🙃

2020. szept. 10. 00:00
 28/28 A kérdező kommentje:
Mindennap tanulunk valamit :)
2020. szept. 10. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!