Mit tegyek, ha apám hazudozik állandóan, és állandóan rám fog dolgokat, amikhez nincs semmi közöm?
Nem normális!
Azt csinálja, hogy ha elrak valamit, akkor amikor megtalálja, akkor beviszi a szobámba, hogy jé megtalálta, és nálam volt, holott ez nem így van. Pl.: most is tesóm nem találta a személyiét, a lakcím kártyáját, stb. Elkezdték keresni, az egész házat felforgatták. Kimentem a konyhába valamiért, bejött a szobámba. Megkérdezte, hogy nincs-e nálam. Mondom nincs, mivel semmi közöm nem volt tesóm személyijéhez. Erre ilyen tök megjátszottan és mesterkélten benéz a polcaimba, majd a legalsó polcról kiveszi, hogy ott van. Elkezdett röhögni, hogy na látod, hogy nálad volt. Az nem lehetett ott, mivel tegnap raktam rendet, ott látnom kellett volna, hogy ott van. De ez az, hogy nem is tegnap "veszett" el, mert tegnap vitte magával, meg reggel is ott volt nála, délután kezdte el keresni. És miért raktam volna el? Főleg a legalsó polcra? Azt ő tette oda.
Meg múltkor is hülyének nézett, és be akarta nekem magyarázni, hogy én vagyok a bolond, csak ez nem jött neki össze, mert lebukott (🙏🙏🙏). Este készítettem volna elő a holnapi ruhámat, amikor láttam, hogy az egész szekrényem fel van túrva. Kinyitottam az összes többi fiókomat, az összes szekrényemet, és az is fel volt túrva. Az egész szobámban minden, ami a szekrényben volt, fel volt túrva. Megkérdeztem drága családomtól, ki turkált a szekrényeimben. Erre az volt a válasz, hogy bolond vagyok, meg én hagytam úgy, meg nem kell a trehányságot meg a lustaságot másra kenni (és ezt amúgy pont ő mondja). Erre elkezdtem gondolkodni, meg saját magamat megkérdőjelezni, hogy lehet én turhattam fel, de akkor se állt össze a kép, mert reggel nem így volt, rendesen össze voltak rakva. Erre kibukott, hogy ő túrt fel mindent, mert kereste az óráját. Hát az miért lenne nálam? Majd megint eljátszotta velem azt, amit ma a tesóm személyijénél.
Semmit ne tegyel5.
Maradj csendben.
Az igazat nem kell bizonygatni.
Egy normális szülő ilyet nem tesz.
Vagy tényleg nem töle vagy, és így akar valahogy (alantos módon) bosszút állni azon, hogy eddig nevelt.
Vagy elmebeteg.
Vagy téged akar beállítani annak, hogy ne örökölj, vagy hasonlók.
Vagy egyéb.
A család többi tagja mit szól ehhez?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!