Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha apám hazudozik...

Mit tegyek, ha apám hazudozik állandóan, és állandóan rám fog dolgokat, amikhez nincs semmi közöm?

Figyelt kérdés

Nem normális!

Azt csinálja, hogy ha elrak valamit, akkor amikor megtalálja, akkor beviszi a szobámba, hogy jé megtalálta, és nálam volt, holott ez nem így van. Pl.: most is tesóm nem találta a személyiét, a lakcím kártyáját, stb. Elkezdték keresni, az egész házat felforgatták. Kimentem a konyhába valamiért, bejött a szobámba. Megkérdezte, hogy nincs-e nálam. Mondom nincs, mivel semmi közöm nem volt tesóm személyijéhez. Erre ilyen tök megjátszottan és mesterkélten benéz a polcaimba, majd a legalsó polcról kiveszi, hogy ott van. Elkezdett röhögni, hogy na látod, hogy nálad volt. Az nem lehetett ott, mivel tegnap raktam rendet, ott látnom kellett volna, hogy ott van. De ez az, hogy nem is tegnap "veszett" el, mert tegnap vitte magával, meg reggel is ott volt nála, délután kezdte el keresni. És miért raktam volna el? Főleg a legalsó polcra? Azt ő tette oda.

Meg múltkor is hülyének nézett, és be akarta nekem magyarázni, hogy én vagyok a bolond, csak ez nem jött neki össze, mert lebukott (🙏🙏🙏). Este készítettem volna elő a holnapi ruhámat, amikor láttam, hogy az egész szekrényem fel van túrva. Kinyitottam az összes többi fiókomat, az összes szekrényemet, és az is fel volt túrva. Az egész szobámban minden, ami a szekrényben volt, fel volt túrva. Megkérdeztem drága családomtól, ki turkált a szekrényeimben. Erre az volt a válasz, hogy bolond vagyok, meg én hagytam úgy, meg nem kell a trehányságot meg a lustaságot másra kenni (és ezt amúgy pont ő mondja). Erre elkezdtem gondolkodni, meg saját magamat megkérdőjelezni, hogy lehet én turhattam fel, de akkor se állt össze a kép, mert reggel nem így volt, rendesen össze voltak rakva. Erre kibukott, hogy ő túrt fel mindent, mert kereste az óráját. Hát az miért lenne nálam? Majd megint eljátszotta velem azt, amit ma a tesóm személyijénél.

2020. szept. 1. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Lehet nem tőle vagy
2020. szept. 1. 20:39
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Semmit ne tegyel5.

Maradj csendben.

Az igazat nem kell bizonygatni.

2020. szept. 1. 20:41
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
mennyi idős vagy?
2020. szept. 1. 20:57
 4/10 anonim ***** válasza:
97%

Egy normális szülő ilyet nem tesz.

Vagy tényleg nem töle vagy, és így akar valahogy (alantos módon) bosszút állni azon, hogy eddig nevelt.

Vagy elmebeteg.

Vagy téged akar beállítani annak, hogy ne örökölj, vagy hasonlók.

Vagy egyéb.

A család többi tagja mit szól ehhez?

2020. szept. 2. 12:10
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Az en apam azt csinalta, hogy mikor setaltam el mellette ki rakta a labat , es mikor elhaladtam mellette felvonyitott, hogy ra leptem a labara , aminek amugy a kozeleben sem ! Anyam mar annyira utalta ekkor , es atlatott rajta , hogy amikor vinnyogott ra se nezett csak kiment a szobabol . Apam meg elmondta minden szemetnek , hogy nem is erdekli a csaladot ! Rendkivul szorakoztato volt felnott fejjel elkuldeni melegebb eghajlatra 😂😂😂
2020. szept. 2. 12:47
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
* kozeleben sem voltam
2020. szept. 2. 12:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el, amikor tudsz... Az ilyen elmebeteg, semmi nem fog javítani a helyzeten, csak romlani fog az állapota...
2020. szept. 2. 16:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg elmebeteg,sajnálom.
2020. szept. 2. 18:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon hasonlít a gaslightingra, ami egy olyasfajta manipuláció, ami arra megy rá, hogy az áldozat a saját észlelését, emlékezetét kérdőjelezze meg. Vannak akik tudatosan csinálják, valakik kevésbé, gyakran/nem gyakran, drasztikusan vagy csak ippeg, teljesen komolyan vagy csak "poénból". Nagy szerencse, hogy nem volt valami "ügyes" az apa, mert ez a fajta manipuláció nagyon nagy károkat tud okozni az emberek elméjében hosszútávon. Azt javaslom, hogy olvass ennek utána, hogy a jövőben is "felvértezd" magad az ilyesfajta próbálkozásokkal szemben, és nagyon sajnálom, hogy egy ilyen szülővel kell együtt élned.
2020. szept. 4. 21:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Kínáld meg téglával majd még azt is bemeséli neked hogy jó poén a közúti veszélyeztetés.
2020. szept. 17. 15:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!