A szüleiket is zaklatnak állandóan téged, hogy ne ülj mindig a gép előtt, hanem csináljak valami fizikai munkát/hobbit?
Figyelt kérdés
Pedig én járok iskolában, és jók a jegyeim is. Adatrögzítős iskola. Eddig még sohasem buktam meg. Miért csinálják ezt? Csak engemet idegesít?2020. szept. 8. 21:03
11/28 A kérdező kommentje:
Ha lesz gyerekem.. De legalább megállítom a lakosság növekedést... Ám, kösz a válaszokat.
2020. szept. 8. 21:58
12/28 anonim válasza:
7es
Mintha nem lehetne a neten ismerkedni is🤣
nem volt net kiskoromban de ugyanúgy beszippantott a net, a pasimmal (netrol persze )egész nap gép előtt ülünk
Anyámmal néha beszélek neten és akkor próbál cseszegetni vele de hát hiába már bekebelezett a net😣 33n
13/28 anonim válasza:
Én csak mostanában értettem meg ennek a mindanivalóját. Nem csesztetni akarnak, nem boomerek, hanem azt akarják, hogy élj, élményeket szerezz. Fogadjunk te is nyomod a telót, gépet és mégsem olyan, mint elmenni vhova, csak nézni ki a fejedből, bulizni vagy nemtom mit szeretsz. Tény, hogy többet tanultam a telón, mint suliban ever, lehet erre is használni, de senki sem ezt nyomja 0-24, nem is kell. Mire emlékszel az elmúlt 5 percből, amit telózással töltöttél. Nagyrészt semmire. Ha mások tartalmaival foglalkozol, nem magadat építed. Kezdj el élni! Nehéz letenni tudom. Azt se tudod mihez kezdj, ha nincs a kezedben, de kezdj apró dolgokkal, amit szeretsz csinálni
14/28 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) bár szerintem nem vagyok függő, mert szoktam aludni, enni és inni is... És a drogfüggősség nem rosszabb mint a gépfüggősség? Amikor tudom, akkor abbabírom hagyni a gépezést.
2020. szept. 8. 23:32
15/28 anonim válasza:
A számítógép már tökre lejárt eszköz. Vissza vagy maradva öcsi. Amúgy meg agymosott vagy, szimplán ennyi az egész. Stréber vagy és kocka. Gyökér. ;)
16/28 anonim válasza:
15-ös: fuuh, te aztán nagyon megmondtad a magáét;)
😂😂😂 Vicc vagy
17/28 anonim válasza:
Én szülő vagyok. Egy darabig én is elleneztem a kockulást, de hiába. Aztán fogtam magam és elmentem motorozni. Most már ő is motorozni akar :D
18/28 anonim válasza:
"nem vagyok függő, mert szoktam aludni, enni és inni is"
🤒🤒🤒🤒🤒
19/28 anonim válasza:
Én szülö vagyok én is szólok érte de én nem azt mondom hogy dolgozom helyére hanem mozogjon,csináljon mást is.
20/28 anonim válasza:
Szerintem is szerencsésebb ha mellette van olyan elfoglalzságod, ami a szociális skilljeidet erősíti. A gépezés nagyon le tudja építeni, ami miatt nagyokat fogsz szívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!