Nem akarok a menzán enni, de a szüleim erőltetik. Mit tehetek?
112
Akkor megtanulnak főzni hétköznap is :)
Vagy a gyerek főz magára.
Vagy több napra főznek a szülők.
Mindig csak a kifogás, kifogás, kifogás. Azt könnyű találni, bezzeg megoldást😏
De amúgy hidd el, a szendvics is jobb mint a menza...
Megjegyzem, én sem viszek minden nap meleget. Mondjuk 5-ből 3-4x.
108-as voltam.
114!
Vagy nem. Nem főznek hétköznap, mert sokáig dolgoznák, mert nekik megfelel a munkahelyi menza, mert nem tudnak, mert nem akarnak.
A gyerek valoban megtanulhat fozni, bar nehéz lesz, ha nem lesz miből.
Kifogás vagy sem, ha a szülők nem akarják hohy otthon egyen, akkor nem engedik. Ennyi. Ők döntenék, nem te és nem én.
Imádom, hogy az emberek nagy része állandóan csak a kifogásokat tudja gyártani. Nem mondom, hogy mindenre van megoldás, de az, hogy egy gyereknek ne kelljen ezt a moslékot ennie, ne legyen már világvége. Nem normális az a szülő, aki olyanra kényszeríti a gyerekét, amit nem szeret.
De nem normálisak azok az emberek sem, akik 0-24 csak belekötnek a másikba, és mondhatsz bármit, csak azért is belédállnak. Mondok egy megoldást, kifogások. A kifogásokra is mondok megoldást, újabb kifogások. Azokra is mondok megoldásokat, jönnek a következők. És már persze nem is ott tartunk, hogy a gyereket miért kötelezik a menzás kajára, hanem ott hogy akkor az a hülye, aki talál megoldást. Na persze, aztán lehet majd nézni ki mire jut a saját gondolkodásával. Aki csak a kifogásokat tudja gyártani, az úgy fog élni, aki a megoldásokat keresi, az meg úgy. De vicces már komolyan, hogy a magyarok 90%-ának az értelmi szintje egy 5eves gyerekét üti meg épphogy, azzal a különbséggel, hogy írni meg olvasni tud úgy-ahogy, bár tény jobb lenne, ha nem tudna. Birka ígyis-úgyis az a 90%, a szemetek ezt használják ki, és ennél fogva iranyítják, manipulálják a népet. A tisztességes meg csak szimplán meggazdagszik rajtuk, mert ki tud emelkedni a tömegből (hozzáteszem, ebből nem nehéz😉).
További kellemes időtöltést a kifogások keresésével, a kötözködéssel, és mások hibáztatásával :)
115
Akkor a szülők adnak pénzt a gyereknek, ő vásárol és ő főz magára.
Hoppá. Már megint egy megoldás egy kifogásra. Unalmas.
Ebben egyetértek, hogy nem mi döntünk a gyerek kajáltatásáról, de a szülei mélyen magukba nézhetnek, mit olyan k***a nehéz kivitelezni ezen😆
116!
A kerdezo nem a kifogásokat gyártja? Pont ugyanaz a helyzet. Neki nem tetszik a menza, mert.... A szülei meg nem akarják hogy otthin egyen, mert...
Érdemes elgondolkodni a saját ertelmi szinteden is, mert ott sincs am minden rendben.
117!
A jó ég áldjon már meg, te nem tudsz gondolkodni? Ha nem akarják hohy otthon egyen, akkor nem vásároknak be, és nem is adnak neki pénzt rá. Neked kifogás, nekik meg döntés. Ennyi a történet.
Azt azért ti sem gondoljátok komolyan, hogy otthon egy tini ugyanannyi pénzből lefőzögeti az egy tál ételét, mint amibe a menzai kerül. Elméletben lehet, gyakorlatban, meg a fele kárba megy, megromlik, csak egy db akármi kell, azt felbontja, akkor két hétig nem kell az a hozzávaló, ott penészedik rájuk. Másnap már nem eszi meg, fagyasztóba ott felejti.
Akkor inkább szendvicset vigyen be, én a büdös életben nem ételhordóztam a suliban.
Szerintem a szülők érdekeltek abban, hogy gyermekük egészséges legyen, írtad, hogy "egészségesebb ételeket ehetnék itthon mint a menzán".
Én ezzel az érvvel jönnék elő, igyekeznék meggyőzni a szüleimet arról, hogy egészségem szempontjából jobb, ha nem étkezek a menzán. Szerintem ha szülő lennék, engem ez az érv meggyőzne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!