Nem akarok a menzán enni, de a szüleim erőltetik. Mit tehetek?
1. Miért NEM akarsz ott enni? (Érvek???
2. Mennyi idös vagy?
3. A szüleid gondolom, dolgoznak, ezért akarnák, hogy ott egyél.
4. Szerintem a szüleidnek nagyjából igaza van, így legalább tudsz minden nap rendesen enni valamit nap közben is.
De ha érvelni akarsz, akkor mondd el, miért nem akarod, illetve hoyg hogyan gondolod megoldani más módon az étkezésedet, ami nem lényegesen drágább, mint a menza és a szüleidnek sem jelent több idö- illetve munkaráfordítást.
Megmondanám, hogy ablakon kidobott pénz, mert nem fogom leenni, inkább adják ide és megoldom én az ebédemet belőle (ha tényleg tudsz főzni legalább egy kicsit).
Enyémeket nem lehetett meggyőzni, de nem ettem ott (iskolai mobbing volt 1 éven át míg abba az iskolába jártam) így kénytelen voltam behazudni, hogy ebédeltem aznap is, és vacsoráig koplaltam.... ennél már jobb lett vna ha minden nap egy tükörtojást / főzeléket összedobhatok mikor hazaértem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!