Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha kiidegel a...

Mit csináljak ha kiidegel a családom?

Figyelt kérdés
Folyamatosan ideghesítenek. Anyám szerintem bipoláris vagy nem tudom, de néha tök boldog, máskor meg idegbeteg mint az állat és magában beszél állandóan és olyanokat mond, hogy lehidalok. Folyton mikor hazajön munkából egyből "nem bírom, fájnak a lábaim, elegem van.."mondatok ilyen keserves hangon. Meg folyton fenyegetőzik, hogy "végleg el fogok költöni innen, mocskos szemétládák" mikor ideges és szószerint ezt mondja...Másik meg, hogy hajnalok hajnalán ébren vannak, és már hangosan beszélgetnek. Ilyen 4 óra körül. Nagyim akkor sétál. Sőt akkor már elkezdenek mosogatni, bömböltetni a mosógépet. Mikor azt bármikor tudnák. Másik, meg a halmozás. Nagyim kukázik, felhoz minden szemetet mert hátha van ott péksüti stb amit akkor se ennék meg ha friss lenne. Volt többször is,hogy romlott húsok voltak benne ami baromi büdös volt. Halomszámra vannak a dolgok a lakásban. Nekem sajnos nincs beleszólásom, hiába lakok itt 23 éve velük...Nem engednek. Egyedül a szobám ad megnyugvást, de még egy sátorban valahol egy parkos résznél is jobban ellenék mint itt jelenleg. Néha azon vagyok, hogy bárhol máshol jobban otthon vagyok mint itthon. Szívesen költöznék már el, de sajnos nincs jelenleg pénzem erre. Amint szerzek munkát gyűjtögetek lakásra, mert nincs lelkierőm itt letölteni az életemet. Mindenben segítek nekik, de semmi köszönet, mitha cseléd lennék.

2020. aug. 29. 08:02
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Jelenleg találtam egy helyet ahol probanapon voltam es majd értesitenek mikor mehetek ujra remélem kellek nekik, mert egész jo volt. bár vannka kétségeim. hidjétek elha tehetném már mennék de nemtehetem. max utcákat járom, parkokban üldögélek
2020. aug. 29. 08:58
 12/27 anonim ***** válasza:
50%
Nem ez volt a kérdés.
2020. aug. 29. 09:03
 13/27 A kérdező kommentje:
12??
2020. aug. 29. 09:07
 14/27 A kérdező kommentje:
10-escsak 8 általános meg egy szakma..
2020. aug. 29. 09:08
 15/27 anonim ***** válasza:
73%
De mi a fenét csináltál te az elmúlt 5 évben, ha ilyen elviselhetetlenek?? Nem hiszem el, hogy egy 23 éves nő ilyen szinten életképtelen. Hogy fogsz te boldogulni, ha el is költözöl onnan?
2020. aug. 29. 09:11
 16/27 A kérdező kommentje:
15-os nem ismersz, ne itélj kérlek. jelenleg ezerrel keresek munkát előttedolgoztam nem értem miért neveztek életképtelennek? Most ugye beutott avirus aminek sokunknak gondot okozott munka terén, látom itt csak sértegető és mocskolodo valaszokat kapok nem is vacakolom azidomet itt..reméltem kapok akár kis segítséget ötletet de nem..ide cska szidni jartok???kapjatok be lelépek.
2020. aug. 29. 09:14
 17/27 anonim ***** válasza:
54%

?

Hát igen, így reagál egy 23 éves, független nő, amint jogosan megjegyzik neki, hogy mit (nem) csinált az elmúlt legalább 5 évben. Valóban.

Annyi eszed nem volt, hogy félretegyél magadnak? Csak mert tényleg nagyon ciki 23 évesen így élni otthon.

2020. aug. 29. 09:19
 18/27 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, most is vannak üres álláshelyek, illetve miért nem jelentkezel be a munkaügyi központba? Ha más nincs, még közmunkára is elmehetnél ideiglenesen, az is bevétel meg addig se kell otthon lenni.
2020. aug. 29. 09:23
 19/27 Abody ***** válasza:
45%
Sok sikert az állás kereséshez, meg albérlethez, azok meg akik kritizálnak, hogy hogy jutottál ebbe a helyzetbe, kapják be, az embernek millió oka lehet, hogy nem volt alkalma önálló életre, főleg egy ilyen családi légkörben.
2020. aug. 29. 09:39
 20/27 anonim ***** válasza:
65%
Abból amit leírtál az egész családnak anyagi gondjai vannak, tanulatlan, dologtalan család, a pénztelenségtől van az általad írt elmebaj a családban. Mint egészséges fiatal felnőtt, Neked kellene a leginkább dolgozni. Ma mindent a koronára fog mindent, már tavaly is a korona miatt volt munkanélküli aki nem dolgozott. 23 évesen egy válás után egyedül a gyerekkel de dolgoztam és vidáman éltünk, akkor világválság volt, de mégis csináltam, gyerek mellett, mert aki akar, az talál munkát, és nem kesereg. Fel kéne kelni a székből és nem a családodat hibáztatni azért, amire nem jutottál. A Te jövődért neked kell tenned!!! Nem kell ott laknod ha nem tetszik, de ha nincs munkád és pénzed, akkor inkább maradj csendben, hogy van hol laknod és van mit enned!!
2020. aug. 29. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!