Mit csináljak vele? Már kiidegel.
Van egy barátnőm akinek állítólag én vagyok a "legjobb". Na igen ezzel nem is lenne bajom, de egyszerűen kiidegel a h*lyeségeivel. Azt csinálja általában, hogy megbeszéljük pl, hogy holnap átjön. Ez tegnap volt. Ma hívom, és olyan "értelmes", hogy azt nézi, ahogy csörög a mobilja. De már van, hogy 20x próbálom hívni, de akkor is csak ezt nézi. Este feljön MSN-re és ott elkezd röhögni ezen. Már mondtam neki, hogy ez mennyire zavar, de azt mondja, hogy őt meg nem. Persze ez még a jobbik eset. A másik azaz amikor megbeszéljük, hogy én megyek át hozzá, vagy elmegyünk pl starnda, értemegyek és kijelenti, hogy nincs kedve, mert lusta. De ilyenkor is csak röhög és megígéri, hogy majd holnap...
Tudom, hogy nem valami nagy dolog, de ezt már minimum 3 éve játsza. Mondtam már neki finoman is, hogy nem kéne, volt, hogy kerek perec megmondtam, de akkor se foglya fel, hogy mi van.
Most azon gondolkozok, hogy átmenjek szólni, hogy miért nem jött vagy ne? Mert ma csak miatta mondtam le egy kihagyhatatlan egyszeri programot, de már megint nem jött. Ezzel már komolyan az őrületbe kerget. Anyám is mindíg mondja, hogy menjek le hozzá, de minek, ha képtelen kijönni? Mindíg azt mondja, hogy jó neki az, hogy lusta.
Köszönöm a válaszokat. Már volt, hogy hanyagoltam 2-3 hét után le is esett neki akkor kb fél évig minden nap jött mindenhova, de utána megint megunta. Most ugyan ezt csinálja. Persze mindíg bocsánatot kér, de mondtam már neki, hogy ez így nem lesz jó.
Akkor megint hanyagolom úgylátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!