A nejem folyton sír. Felnagyitja a problémákatagyal és sir. Mit csináljak vele?
Szia!
22 éves lány vagyok, és nekem is volt ilyen időszakom.Az én párom is csak állt tétlenül, hisztinek könyvelte el, és én is sokszor megkaptam a "felnagyítod a problémákat" és az "ezen most minek sírsz" beszólásokat. Viszont nálam legtöbbször nem hiszti volt,hanem egy bizonytalanság, a párkapcsolatom miatt, a munkám és az anyagi helyzet miatt, nem bírtam a terheket és így jött ki rajtam. És hidd el, ezek a mondatok azok, amik a legkevésbé segítenek. Végül párom is rájött, hogy valami tényleg nem stimmel, kényeztetett, a tenyerén hordott, figyelmes volt. (értsd ezalatt hogy pl ha látta mennyire feszült vagyok, mikor munkából jövök, megmaszírozott, többször hívott fel egy nap, hogy érdeklődjön hogy vagyok) Kis dolgok, de segítenek. Nekem elsősorban egy biztos pont hiányzott az életemből, mióta ő az, sokkal könnyebb minden. Én a helyedben elvinném vacsorázni, és közben beszélgetnék vele, mi az ami bántja, amin nem tud túl lépni. Én úgy gondolom, ha folyton sír, annak oka van. Próbálj meg rájönni mi az és támogatni.
Attól, hogy valaki orvos, még nem fog önmagán műtétet végrehajtani.
Célszerű lenne felkeresni egy megbízható kollégát!
női megoldás: amit a többiek írtak. beszélgess vele sokat, tölts vele sok időt, légy romantikus
férfi megoldás: b*szd meg keményen! :)
Először is FIGYELJ ODA RÁ!
Ez az alapja mindennek! Szerezz örömet kis apróságokkal, vigyél reggel kávét az ágyba, vedd észre, ha valami fáj, és kérdezd is meg, mi bántja,NE KEZELD LE, mert elfelejtheted a kapcsolatotokat, éreztetsd, hogy fontos neked, már, ha tényleg az! A nők érzékenyebbek, szeretjük biztonságban érezni magunkat, elsősorban érzelmileg, és csak másodsorban anyagilag.Ne gondold, hogy elég, ha tudja, hogy szereted, -szereted?- mondd is meg neki újra és újra, és ha valami gond van, AZONNAL oldjátok meg!Együtt!Hát kb. ennyi. sok türelmet, és a siker meglesz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!