Kiidegel a hülyegyerek tesóm, mit csináljak? Így beszél velem, hogy fogyatékos, bolond stb.
Ezt csinálja mióta egyetemre jár. Ott cigizik, iszik, lóg, de otthon előadja a jókisfiút.
Hazajön, ezt műveli. Pedig mindemben segítek neki. 0-24-ben kikészít és élvezi, hatalmas nagyképű, nem mellesleg agresszív is. Most is mosom a fogamat és odaszól, hogy fogyatékos vagy megint???, mondom mert mosom a fogam (ő este és hétvégén nem mos).
Az apucikájától leste el ezt a viselkedést. De komolyan folyton engem ócsárol. Ez minden csak nem család.
Ő a fiú, én a lány. Én vagyok a nagyobb, ő sosem segített nekem semmit, lt ki mellettem, nem mint fordítva.
Egyszerűen ilyen nem létezik, hogy valaki ezt művelje. Múltkor úgy kicsavarta a kezemet, hogy nappkig fájt. Mert ő most gyúrni jár és "igényes". Azt a büdös szájával és szagával.
Hogyan lehet leállítani?
Mi van????
Nem, nem lehet megbeszélni, mert nekem jön.
Én ócsárolom. Ő csinálja az idegi kicsinál ást, és aki előtt csak tud lejárat.
De a szüleim előtt megjátszaagát, mert ő a kedvenc gyerek.
Én ott ütném ahol fáj neki.Ha csinál valamit csak szard le becsméreld ennyi.Am a pasikat könnyebb az egójuknál megfogni.Ha pedig testi erőszakot mutat,annyi az egész,hogy azt mondod :Csak így tudsz legyőzni, mert másban amúgy is semmi vagy.például.
Lehet rossz a tanács,de ne hagyd magad!
"Ezt csinálja mióta egyetemre jár. .....Én vagyok a nagyobb, ........."
Tehat: az ocsed egyetemre jar, tehat elmult 18 eves. Te vagy a nagyobb, tehat te is elmultal 18 eves.
Ha valami nem tetszik, el lehet koltozni a mamahotelbol. Vagy lehet beszelni a szulokkel. Vagy lehet beszelni a baratoddal, hogy szedjen ossze meg par baratot, es beszelgessenek el az ocseddel, valami sotet zugban (nem kell eltorni mindjart a kezet, azt majd legkozelebb, ha nem tanul a beszelgetesbol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!