Kiidegel a hülyegyerek tesóm, mit csináljak? Így beszél velem, hogy fogyatékos, bolond stb.
Ezt csinálja mióta egyetemre jár. Ott cigizik, iszik, lóg, de otthon előadja a jókisfiút.
Hazajön, ezt műveli. Pedig mindemben segítek neki. 0-24-ben kikészít és élvezi, hatalmas nagyképű, nem mellesleg agresszív is. Most is mosom a fogamat és odaszól, hogy fogyatékos vagy megint???, mondom mert mosom a fogam (ő este és hétvégén nem mos).
Az apucikájától leste el ezt a viselkedést. De komolyan folyton engem ócsárol. Ez minden csak nem család.
Ő a fiú, én a lány. Én vagyok a nagyobb, ő sosem segített nekem semmit, lt ki mellettem, nem mint fordítva.
Egyszerűen ilyen nem létezik, hogy valaki ezt művelje. Múltkor úgy kicsavarta a kezemet, hogy nappkig fájt. Mert ő most gyúrni jár és "igényes". Azt a büdös szájával és szagával.
Hogyan lehet leállítani?
Ma is ezt csinálta, felzökött, meg pofázott összevissza. Utána csavarhúzóval fenyegetett, hogy belém szúrja.
Hála istennek ma eltakarodik otthonról.
Le kéne ülni a szülőkkel, és a testvéreddel együtt, és megmondani, hogy ez van.
"vagy az egyetemének a dékánjával hogy kapják el elbeszélgeti vele, stb."
A fegyelmi és etikai szabályok csak az egyetemen belüli életviszonyokra vonatkoznak.
"A konditerembe ahova tesód jár oda is írhatsz egy levelet, hogy családon belüli erőszak miatt rendkívüli okokból kérvényezni szeretnéd a kitiltását."
Ezt majd akkor, ha van egy bírósági ítéleted erről. Amúgy családon belüli erőszak így nincs a magyar Btk.-ban, kapcsolati erőszak (212/A. §) van, de az ide nem vonatkozik (illetve nagyon erőltetetten rá lehetne húzni talán), de még mindig ott a rágalmazás (226. §). De mindegy is, ezt nem a te dolgod valószínűsíteni. Amúgy mondd neki, ha már ennyire igényes gyúrós szépfiú, hogy zuhanyozzon, és mosson fogat rendszeresen, mert a többi testépítőt zavarja:-D.
"A fegyelmi és etikai szabályok csak az egyetemen belüli életviszonyokra vonatkoznak."
Nem, egyetemen kívül is a nyilatkozásaidra, viselkedésedre is vonatkozik.
"Utána csavarhúzóval fenyegetett, hogy belém szúrja." Én ismerek egy tiszavasvári bolondot, aki csavarhúzózással fenyeget, neki van egy berlini ismerőse, aki szintén nem mos fogat esténként. (se hétköznap, se hétvégén)
Elképzelhető, hogy a testvéred retardált. Azonnal meg kell oldanod, hogy elköltözz otthonról, mert a tiszavasvári csavarhúzós gyilkoshoz hasonlóan a testvéred agyában is tobzódnak a hangok. Figyelmeztetlek, csak idő kérdése, mielőtt a hangok arra utasítják a tesódat, hogy öljön meg a csavarhúzóval. A tiszavasvári ukrán csavarhúzós gyilkos betegsége úgy tűnik, gyakoribb, mint brit tudósok gondolták.
Amúgy viccet félretéve: Költözz el otthonról, amint tudsz, más megoldás nincs, a családod toxikus. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!