Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaljak a mamam kiidegel...

April16 kérdése:

Mit csinaljak a mamam kiidegel :S?

Figyelt kérdés
Oreganyam a legidegesitobb oregasszony! En mindig megyek hozza hogy segitsek neki meg minden es o meg mindig a ruhaimat szeretne elkerni meg sajat telefonomat es amikor probalom mondani hogy nem adhatok neki valamit akkor megharakszik es meg kiabal is hogy en vagyok onzo :S Pff. Es a novere ugyanugy csinal velem :S Adtam mar nekik biztos 10 ruhat ami nemjo ram vagy mit tudom en es nem eleg nekik semmi. :S 60 evesek es en 18 vagyok. Utana mindenkinek mondjak hogy en nem szeretem oket. Pff. MEg aranyakat ker tolem mintha Bolt lennek :S Oreganyam kene hogy adjon nekem cuccokat es nem en neki :S segitsetek.
2012. szept. 28. 01:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
18 évesen borzalmas a fogalmazásod, és a helyesírásod.. Már-már szánalmas Pff
2012. szept. 28. 01:30
 2/12 A kérdező kommentje:

Amerikaba lakom azert nemjo :DDDD

Amugy hasznosabb valaszokra varok:)

2012. szept. 28. 02:53
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Én meg Kanadában élek mégis tudok fogalmazni :)

Amúgy először is ezt velük beszéld meg. Na nem úgy kutyafuttában idegesen.... hanem szépen üljetek le és mondd el nekik mennyire zavar ez téged. Ha utána se kapnak észbe, akkor már nem is fognak.

2012. szept. 28. 03:35
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Kedves kislány4

talán úgy kezdeném, hogy egy 60 évest öreganyámnak titulálni, azért túlzás..( én 55 vagyok)

Miért kéne, hogy Ő adjon ? Gondolom adott már eleget, mondjuk felnevelte valamelyik szülődet..

Gondolom, mint unokának, azért Te is kaptál már tőle, ha mást nem szeretetet..

Talán (?) igy próbálja elérni, hogy figyelj rá, nem biztos, hogy gonosz..kételkedik a szeretetedbe..

Az ilyen "idegesitő öregasszonyoknak" már több a szive, mint az esze.

Gyerekeimet én is támogatom, de nagyon jól esik, ha kapok tőlük valamit..mert érzem a törődést, szeretetüket.

Ilyenkor érzem nem neveltem őket önzőnek..Mindegy mit kapok. a gesztus a lényeg. Talán magadtól vigyél neki apróságokat..csokit, virágot,vitamint, virágot..stb

Csak érezze, szeretettel adod..

A rád nem jó ruhákat neki adod...:( amugy kidobtad volna.. Ez nem ajándék...

Remélem segitettem...

KÉRÉS: ne öregasszonyozd le a 60 évest...mert sértő..

2012. szept. 28. 06:01
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Ne öregasszonyozza le egy 60 éves nőt? Akkor mit írjon? 20-as éveiben járó fiatalos hölgy?
2012. szept. 28. 06:11
 6/12 anonim ***** válasza:

60 éves asszony..nem fontos hozzátenni, hogy öreg..

kedves fiatal ember !

Nem korod alapján fogom eldönteni,mennyire vagy okos..

De: ha észrevetted,én sem tuttyóztalak stb...

Annyi tisztelet jár..Nem csak a 60 éves öregasszonynak, mindenkinek..

Nem etikett a téma...Válaszomból csak ezt szűrted le? :(

2012. szept. 28. 06:34
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Igaza van az előttem szólónak. Egy 60 éves ember még egyáltalán nem az "öregasszony/öregember" kategória. Meg ha szerinted az is (mert kis hülye pisis tini vagy) akkor sem illik így nevezni. 25/L
2012. szept. 28. 06:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Kedves 7.!

Köszönöm ..!! :)))

a nem öregasszony...:))

2012. szept. 28. 06:58
 9/12 anonim ***** válasza:

nem az volt a kérdés h mit mond neki ......

kérdező mond meg h nem

te azt adod amit segítesz a ruháid a telefonod az a tied nem adod neki

amúgy is mit akar egy 60 éves 18 évesnek való ruhában ?????

2012. szept. 28. 08:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Képzeld én meg Angliában élek, és mégis tudok normálisan fogalmazni. Szóval azt, hogy te Amerikában élsz, még nem kell butának lenned.

A másik. Mi a francot kezdene a nagymamád a mai sok idétlen fiatal ruhákkal? Ami nagyon valószínű hogy rá se megy. Ha meg te amúgy is kidobnád, mert már úgysem kell, akkor miért baj ha elkéri?? Lehet hogy ismer olyan fiatalokat akiknek jól jön a segítség.

2012. szept. 28. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!