Mit csináljak, hogy ne legyek féltékeny?
2 éve vagyok együtt a párommal, eddig semmi gond nem volt, sőt, inkább ő volt a féltékenyebb típus. Jól megvagyunk, szeretjük egymást, de rám jellemző módon, ebben is találok hibát...
Most a párom haveri körébe bekerült egy olyan fullos nő, akit komolyan, még nőként is megfektetnék, mert annyira jó. Tudom, hogy szeret a párom, de (valószínűleg az önbizalomhiányomból fakadóan) annyira féltékeny vagyok, mint még soha. Az önbizalomhiányt próbáltam/próbálom kezelni, de képtelen vagyok rá, soha nem látom magam szépnek, lehet, mert nem is vagyok az. De azt sem tudom belátni, hogy a párom szépnek lát, és nem hagyna el azért a másikért. Pedig az eszemmel tudom, hogy nem, mert engem szeret, de mégis gyomorgörcsöm van, ha erre gondolok... Mit tudnék tenni?
Meglepően őszinte válasz:D De ezt akár meg is lehetne fordítani, hogy mivel a párom már "bevált", ezért lehet, hogy érdekesebb a csaj számára. A páromnak meg éppen ezért érdekes, mert nehéz megkapni.
Egyébként az kihagytam, hogy a csaj okos is, és kedves is. Tehát nem az a partir.banc.
Ilyen alapon Lindsay Lohanra kellene igazán féltékenykedned, mert ő sokkal nehezebben megkapható (bár én még reménykedem).
Ha aggaszt a dolog legyél vele ott mikor a lány is jelen van, sok jelét adhatod hogy összetartoztok és ezeket a jeleket neki is illik leadni.
Lehet nem is a lányra vagy féltékeny, hanem a pasidra, azt irtad még te is megdöntenéd. Van sok fullos csaj, miért pont ő? Ez még nem jutott eszedbe?:P
Lindsay Lohan már nem szép, de a bár fiatalkorában jó volt. De jogos:)
Nem akarom, hogy hülyének nézzen, tudja, hogy féltékeny vagyok a csajra, de nem kenyerem a tapadás. Persze próbálkozom olyan szelídebben tudtára adni a csajnak, hogy együtt vagyunk - ami azért is vicces, mert ugye rá sem nyomult a páromra.
Ha annyira akarnám a csajt, akkor "könnyebb" lenne, mert mondjuk csinálnánk egy hármast, lehet mindkettőnk lelke megnyugodna:)))
Az utolsó kérdés viszont megnyugtató, erre még nem gondoltam, köszönöm!
Sokáig én is nagyon féltékeny voltam, de már nem.
Egyszerűen csak arra gondolok mostmár, hogy én mindent megteszek, próbálok olyan nő lenni aki tökéletes a párom számára. Ha ennek ellenére képes lenne megcsalni vagy lecserélni, akkor nem is kár érte, mert nem érdemel meg.:) Szerintem te is gondolkodhatnál valahogy hasonlóan, talán segít.
Egyébként megkérdezted a párod, hogy ő milyennek tartja a lányt? Csak, mert ízlések és pofonok, és nem egyszer találkoztam már nővel, akitől minden haverom (fiú-lány) el volt ájulva, hogy milyen "fullos", szerintem pedig még csak szép sem volt, ráadásul szimpatikusnak sem találtam...
Szóval azért mert a Te szemedben ő egy istennő, a párodéban még nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!