Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire féltékeny?
Szia!
Ez előbb-utóbb a kapcsolat rovására fog menni.
Most gondold el, hogy veled csinálja valaki ugyanezt. Az örökös gyanusítgatás, faggatás, kiborítja az embert. Remélhetőleg, nem nézed a telefonját, és az e-mail-jeit a tudta nélkül...
Szorítsd össze a fogad, vágj jó pofit hozzá, és ne faggasd.
Ha úgy érzed, ülj le vele, és mondd el neki, hogy mit érzel és miért. Egyezzetek meg abban, ha a másiknak elege van a kapcsolatból, időben szól a másiknak, és nem csapjátok be egymást.
Ennél többet nem tudsz tenni. Esetleg tönkre tenni ezt a kapcsolatot, ha nem bírkózol meg a féltékenykedéseddel.
Üdv!
Akkor pszichológus...
Vagy megbírkózol vele egyedül, vagy segítséggel, de ez előbb-utóbb megmérgezi a kapcsolatot. Tudod ki viselné el, ha folyton gyanusítgatnák ok nélkül, és mindig védekeznem kellene (úgy, hogy nem tettem semmi rosszat).
Tessék magad megacélozni, és segítséget kérni, ha muszáj. Nem szégyen ez.
Üdv!
Én is hasonlóan vagyok mint te csak én a barátomban nem tudok bízni.:/
Én is gyakran álmodtam,hogy megcsal pedig eléggé hűséges típus.Ha egy csajjal beszélget már kiverem a hisztit és sajnálom szegényt,hogy hogy bírja velem. :SS
Neked van okod féltékenykedni?Sok fiú ismerőse van?
Csalta már meg barátját,esetleg téged csaltak már meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!