Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire féltékeny?

Figyelt kérdés
Annyira féltékeny vagyok hogy szinte 2naponta azt álmodom hogy barátnőm megcsal.... És mindig kérdőre vonom, hogy biztos így van.. Elég kellemetlen..
2011. jan. 23. 14:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

a féltékenység nagyon rossz dolog. kicsinyes, közönséges, megalázó mindkét fél számára. tudatosan kell ellene harcolni. nekem sikerült legyőznöm. mielőtt elkezdenéd a szokásos kérdéseket/litániát kérdezd meg magadtól: valóban edddig akarok süllyedni? tényleg méltó hozzám, hogy így viselkedjek? mire ezt végiggondolod, már nem is lesz olyan fontos megkérdezni...

29/N, lassan két éve boldog feleség :)

2011. jan. 23. 16:04
 12/12 anonim válasza:
Nekem az vált be, hogy mikor nagyon féltékeny voltam feltettem magamnak egy egyszerű kérdést : Ha, nem szeretne vajon velem lenne még mindig?! És miután rájöttem hogy szeret és ezért van velem és nem pedig mással, elmúlik a féltékenység :)
2011. jan. 23. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!