Jogos anyám felháborodása?
Anyukámnak kozmetikája van.
Egyebek mellett vállal sminkeléseket, gyantázást, arctisztitást, van szoli is, stb...
Én 18/F és két testvérem 17/F és 20/L gyakran járunk be hozzá besegiteni.
Pl recepciózni, telhivásokat fogadni, feltakaritani, szóval ilyen apróbb segitségek, lánytesómra komolyabb munkákat is rábiz, mivel lehet hogy ő ezt fogja továbbvinni, de jelenleg egyetemre jár.
Én és az öcsém rendszeresen járunk szolizni.
Más szolgáltatást azonban nem veszünk igénybe. (persze a szoli is ingyen van nekünk)
A besegitésekért egyébként zsebpénzt kapunk.
Egyik nap a barátnőm kérésére elmentem gyantáztatni az intim területet.
Kinosnak éreztem volna ha anyumhoz mentem volna evvel, vagy a nővéremhez, harmadik opció pedig anyum húga lett volna.
Ezért inkább az egyik konkurens kozmetikába mentem el.
Minden szép és jó volt/lett, tesómnak emlitettem, aki végül szintén el ment, mert hogy ő eddig is akart volna, csak nagyon parázott, hogy nem e fog neki fájni.
Ez volt hétfőn hogy ő is elment.
Kedden anyukám nagyon kiakadt rá hogy mit képzel magáról, merthogy megtalálta a blokkot, és totál kiakadt hogy hogy mehetett el a konkurenciához.
Végül azt is megtudta hogy én is voltam.
Értem én azt hogy ő is evvel foglakozik, de nekem kinos lett volna, ha ő gyantáz, szerintetek? :)
Mond meg neki!xD
Én se hagynám felnőtt fejjel, hogy anyám matasson a lábaim között.
A helyzet vicces, de van komoly oldala is. Feltételezem egy kissebb faluban laktok, ha te "átmentél a konkurenciához". Nem lehet túl sok kozmetika a környéken.
Ebben az esetben üzletileg tényleg érdekesen veheti ki magát a helyzet, hogy egyszercsak megjelenik Józsi néninél a konkurencia főnökének a fia farokszőrt gyantáztatni. Azért írom így mert minél naturálisabb annál viccesebb és furcsább. Nem mondom, hogy veszélyezteti anyád üzletét, de nem feltétlenül tesz jót neki. Miért nem mentél messzebb? Miért a közvetlen "konkurenciához" mentél el?
Több kozmetikai is van, de anyumén kivül csak 2 vállal intimet is.
Nem kis falu, inkább kis város.
Hát nekem totál ciki lett volna, hogy majd egy órán át nézzen igy.
Plussz gyantázás közben merevedésem is volt, még az hiányzott volna, hogy anyám lásson igy is :O
8
gyantázás közben merevedés? azt hogy hoztad össze? És amíg kenegette a lány a gyantát rajtad, szépen megfogta a merev farkadat és tartotta a kezével? Vagy ezt hogy kell elképzelni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!