Jogos anyám felháborodása?
Anyukámnak kozmetikája van.
Egyebek mellett vállal sminkeléseket, gyantázást, arctisztitást, van szoli is, stb...
Én 18/F és két testvérem 17/F és 20/L gyakran járunk be hozzá besegiteni.
Pl recepciózni, telhivásokat fogadni, feltakaritani, szóval ilyen apróbb segitségek, lánytesómra komolyabb munkákat is rábiz, mivel lehet hogy ő ezt fogja továbbvinni, de jelenleg egyetemre jár.
Én és az öcsém rendszeresen járunk szolizni.
Más szolgáltatást azonban nem veszünk igénybe. (persze a szoli is ingyen van nekünk)
A besegitésekért egyébként zsebpénzt kapunk.
Egyik nap a barátnőm kérésére elmentem gyantáztatni az intim területet.
Kinosnak éreztem volna ha anyumhoz mentem volna evvel, vagy a nővéremhez, harmadik opció pedig anyum húga lett volna.
Ezért inkább az egyik konkurens kozmetikába mentem el.
Minden szép és jó volt/lett, tesómnak emlitettem, aki végül szintén el ment, mert hogy ő eddig is akart volna, csak nagyon parázott, hogy nem e fog neki fájni.
Ez volt hétfőn hogy ő is elment.
Kedden anyukám nagyon kiakadt rá hogy mit képzel magáról, merthogy megtalálta a blokkot, és totál kiakadt hogy hogy mehetett el a konkurenciához.
Végül azt is megtudta hogy én is voltam.
Értem én azt hogy ő is evvel foglakozik, de nekem kinos lett volna, ha ő gyantáz, szerintetek? :)
Teljesen megértelek. Ennyi idősen meztelenül mutatkozni se akartam már anyukám előtt, nemhogy hozzám érjen alul.
Tesód mi a fészkes fenének őrizgette azt a rohadt blokkot? Én már csak azért is elővigyázatosabb lettem volna, mert nem akartam volna, hogy anyukám tudja, hogy ott gyantáztatom magam (még ha ő nem is kozmetikus). Igaz, a tesómmal se beszéltem volna erről. Szerintem itt követtél el hibát: az, hogy te intim gyantán voltál, az barátnőd és a te titkod kellett volna, hogy maradjon. Ha tesód el akar menni, az meg legyen az ő titka.
Anyukádat meg hagyjad. Majd lehiggad. Mindenesetre, ha legközelebb elmész, a barátnődön kívül ne beszélj róla senkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!