Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek az normális hogy...

Szerintetek az normális hogy a szüleim nem engedik hogy legyen messengerem?(bővebben)

Figyelt kérdés
Már az iskolámban is mindenkinek van, de nekem a szüleim nem engedik valamiért.Nem mondom azért elég óvatlan vagyok néha de azért jó lenne ha tudnék a barátaimmal beszélni iskola után.Elvileg még youtubom se lehetne,de van. Másnak is ilyenek/ilyenek voltak a szülei?Mi az oka amiért nem engedik?Egyetlen alkalmazás ahol tudok idegenekkel beszélni az a roblox (tudom eléggé gyerekes) és csak azért mert a szüleim nem tudnak róla.

ma 13:59
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
86%
Ide elvileg 16 even aluliak nem regelhetnek…
ma 14:05
 2/40 A kérdező kommentje:
Én komolyan kérdeztem nem viccnek szántam
ma 14:07
 3/40 A kérdező kommentje:
Amúgy igazad van de senkit se tudok megkérdezni erről és úgy gondoltam hogy itt valaki tud segíteni vagy tanácsot adni.Azért köszönöm hogy legalább elolvastad.
ma 14:12
 4/40 anonim válasza:
78%

Nekem volt egy olyan osztálytársam, aki 8. osztályban kapott csak telefont...

A mostani osztályomban pedig a legtöbb embernek nincs messengere.

ma 14:14
 5/40 anonim ***** válasza:
25%
Teljesen normális. Ha mindenki hülye, nem kellene neked is annak lenned. És saját magad elismered, hogy nem vagy megfontolt.
ma 14:18
 6/40 anonim ***** válasza:
72%
Mit jelent az, hogy "eleg ovatlan vagy neha"?
ma 14:21
 7/40 A kérdező kommentje:
Igen nem vagyok megfontolt de pont a miatt hogy nem tudok velük beszélni iskola után minden közös programból kihagynak.Soha se voltam sehol velük.Nem önsajnáltatásnak mondom de én csak egy nekem normálisnak tűnő kérdést akartam kiírni talán tévedtem.
ma 14:24
 8/40 anonim ***** válasza:
61%

Csak messengeren lehet megbeszélni a programokat?:) álljatok szóba egymással nem írogatni kell.

Amúgy a szüleidnek joga van eldönteni mit engednek és mit nem.

ma 14:26
 9/40 anonim ***** válasza:
92%

A kérdésedben van a válasz is:

"ahol tudok idegenekkel beszélni"

Ez az oka,hogy nem engedik.

Gyanítom tizenegynéhány éves lehetsz,és nem szeretnék,ha idegenekkel trécselnél

ma 14:26
 10/40 A kérdező kommentje:

6.válaszoló:

Úgy értem hogy simán kinézem magamból hogy random emberekkel elkezdenék beszélni.

ma 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!