Szerintetek az normális hogy a szüleim nem engedik hogy legyen messengerem?(bővebben)
Ne vicceljetek, egy 14 éves gyereknek kéne hogy legyen Facebookja. Én elhiszem, hogy más világ volt 10-15-20 éve, én 28 éves vagyok, 15 évesen lett Facebookom 2011 körül. De pontosan látom más gyerkőcöknél is, hogy a házit oda töltik fel, a tanárokat ott lehet elérni, a szülő is ott tud kommunikálni akár a gyerekkel.
Ez hogy a pedofilok miatt nem engedik meg... persze, akkor zárjuk örökké börtönbe a gyereket. Nem normális, amennyire túlféltik a kérdező szülei a kérdezőt. Igen, vannak veszélyek az interneten, de a kérdező a korához képest helyesen fogalmaz, helyesen ír és szerintem ha itt is jelen van bőven képes kiszűrni egyedül is hogy mi a jó a számára és mi nem.
Töltsd le az instagramot, azon is lehet ugyanúgy dumálni mint a messengeren, biztos az is megvan pár barátodnak.
Mondjuk hogy miért nem lehet facebookod azt nem igazán értem én sem, még ha a tiktokot nem engednék, na az az igazi trash.
És bár nem derült ki hogy pontosan hány éves vagy, ha elmúltál 13 akkor igaza van abban az utolsónak hogy gyakran a sulihoz sem árt, osztálycsoport stb. Esetleg kamuzd ezt hogy a sulihoz kell.
Van egy amerikai műsor, ahol a csávó tinilányokat fűzöget, elhitetve velük, hogy egykorúak és egyebek. A kiscsajok meg simál elmennek és találkoznak vele, kiszöknek az éjszaka közepén és simán beszállnak a kocsijába stb. Persze a "meglepi", hogy a szülők is ott vannak ugyebár.
Lehet, hogy a kérdezőnek pont emiatt nem engedik, hiszen eleinte ő maga írta, hogy "idegenekkel is szívesen ismerkedne" (persze utólag "kijavította magát"...).
Szerintem a szülei ismerik és tudják, hogy jogos az aggódásuk.
42.válaszoló:
Szó szerint semmit se tölthetek le ami olyan féle vagy csak hasonló mint a messenger.
Kérdező! Nagyon értelmesnek tűnsz a válaszaid alapján.
Hidd el, hogy nem maradsz le semmiről, valóban a mi korosztalyunknak(40) sem voltak eszközeik, mégis voltak barátságok. Tudom téged ez nem vigasztal. 1-2 év múlva valószínűleg már neked is lesz Messengered, es mindez már nem fog számítani. Egyébként én magam nap mint nap meglepődom, hogy mennyi beteg felnőtt van, jobb is hogy nem férnek hozzad.
Értem én, hogy mit akartok mondani és jogos is valahol mert tényleg k*rva sok a beteg ember, de ennyi erővel az utcára se menjen ki mert beránthatják egy sikátorba és megerőszakolhatják.
A messengeren le tudsz tiltani bárkit, és a kérdező valóban nem tűnik egy buta embernek.
Ez egy kommunikációra való app, ha a kiskamasz lány a tiktokon rázza magát na az probléma, de most komolyan emberek, a facebook? Nem akarok látatlanban ítélkezni mert nem ismerem a kérdező családját, de ez nekem túlzott szigornak és túlféltésnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!