Mit szólnátok ahhoz ha létrejönne facebookon egy normális barátkozós chat beszélgetés?(Messengeren)
Szerintem túl széles az életkor-spektrum; egy 16 éves meg gyerek, gondolkodásmódban is. Ha belegondolsz, 2 éve kezdte csak a középiskolát.
Egy 26 évesnek több mint valószínű, hogy már családja van, gyereke(i), szóval már teljesen értékrenden van. Ő már nem iskolába jár, hanem dolgozni.
Szerintem legyen 16-20 éves csoport, vagy 22-26. Úgy már okés lehet.
Egy 22-26 csoportba benne lennék, ha discordon lenne.
De sajnos 25 éves létemre se kapcsolatom, se gyerek(ek), ha kritérium lenne még mielőtt betöltöm a 27-et összehozom, ígérem. :D
Van egy csoport Facebookon, "komolyan, ki a fszt érdekel".
Na, ott a 12 évestől az 50 évesig benne van mindenki.
Hadd említsem meg, milyen beszólogatások szoktak lenni a bejegyzésekkel, témákkal kapcsolatban: a gyerekek gyerekes dolgokat osztanak meg, ami az ő szintjüknek vicces.
A felnőttek felnőttes humort, ami nem jön át a gyerekeknek, mert nem értik, vagy nincs még benne tapasztalatuk.
Itt nem azon volt a lényeg, hogy kinek van gyereke és kinek nincs, hanem tök más a generációk közötti érdeklődési kör és szórakozás.
Természetesen neked sem jött át elsőre az üzenetem, kérdező
Látod, pontosan erről beszéltem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!