Szerintetek az normális hogy a szüleim nem engedik hogy legyen messengerem?(bővebben)
Az én lányom 16 éves. Az osztályában mindig az elsők között volt tabletje, laptopja, telefonja, viber-e, messenger-je, snapchat-je, tiktok-ja stb. Aztán mégse lett belőle drogos és nem is rabolták el....
Ugyanakkor ettől még nincs tele barátokkal, mert sokszor nem az a kérdés tud-e dumálni velük, hanem, hogy belemegy-e a hülyeségekbe, kezdve a káros dolgokkal cigi, pia, stb. folytatva az esti éjszakai kijárás, bandázás, illetve suliban a klikkesedés, mások cikizése, lejáratása, kibeszélése, stb. Ezekbe pedig nem mehet bele, így nem igazán tud "menő" klikkek tagja lenni. Egyetlen megoldás ha olyanokkal barátkozik akik szintén relatív normálisak, ami könnyűnek hangzik de nem az, mert pl. a 'normális' gyereket tiltják a szülők a messengertől :P
Kérdező kérj otthon próba időszakot, mutasd meg kivel mit beszéltél, mond az ofőt, hogy ő is üzen ott, stb...
Nekem 16 évesen lett Facebook_ om
általánosban még nem volt és én úgy éreztem semmiről nem maradtam le emiatt. De mondjuk az is igaz hogy akkoriban még nem volt ennyire elterjedt, én inkább az
Iwiwet használtam. Én azt tudom mondani hogy elöszőr beszélj a szüleiddel hogy szeretnéd ha lenne mert így egy csomó sulis dologból is kimaradsz. Mondd azt hogy a sulihoz kell. Ha nem engedik annyit tudsz még tenni hogy meg csinálod vagy meg kéred az egyik barátodat hogy segítsen és akkor máris lesz Facebookod.
55. Válaszoló:
Igen csak én azért szeretném ha tudnának a szüleim róla mert egyszer néznek bele a telefonomba és akkor majd magyarázkodthatok,hogy hogyan került rá a facebook vagy a messenger a telefonomra a tudtuk nélkül.Ezt inkább szeretném elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!