Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek az normális hogy...

Szerintetek az normális hogy a szüleim nem engedik hogy legyen messengerem?(bővebben)

Figyelt kérdés
Már az iskolámban is mindenkinek van, de nekem a szüleim nem engedik valamiért.Nem mondom azért elég óvatlan vagyok néha de azért jó lenne ha tudnék a barátaimmal beszélni iskola után.Elvileg még youtubom se lehetne,de van. Másnak is ilyenek/ilyenek voltak a szülei?Mi az oka amiért nem engedik?Egyetlen alkalmazás ahol tudok idegenekkel beszélni az a roblox (tudom eléggé gyerekes) és csak azért mert a szüleim nem tudnak róla.

nov. 17. 13:59
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:

19.válaszoló:

Igen,nekünk is mutattak egy ilyen tanító jellegű videót tavaly és pontosan tudom csak úgy érzem ha lenne messengeren a barátaim jobban beszélgetnének velem.Nem akarok idegenekkel beszélni csak a barátaimat akarom hogy ne hagyjanak ki mindenből.

nov. 17. 15:06
 22/58 anonim válasza:
100%
Hány éves vagy?
nov. 17. 15:10
 23/58 anonim ***** válasza:
79%

Nem mindegy, hogy hány éves vagy. 18 évesen már minimum fura, de 14 évesen simán érthető, ha féltenek, mert hajlamos vagy random idegenekkel csevegni. Nekem az első élményem kb. 14 évesen a chat.hu-val (tudom, öreg vagyok :D), hogy az egyik barátnőm suliban regisztrált (ötletesen a születési évét is beleírva a nick-be) és egyből megtalálta egy perverz. Na ez persze nem az első mondatából derült ki. Simán lehetnek a szüleidnek is ilyen élményei. A teljes tiltás helyett a tanítás mondjuk lehet, hogy hasznosabb lenne, de ahhoz nekik is tudni kell, mi a célszerű.

Az nem mérvadó, hogy a többieknek van, lehet, hogy ők sem tudják értelmesen használni. Ha meg csak ott tudnak programot szervezni, az őket és a barátságotokat minősíti. Az osztályból nekem lett utoljára telefonom, aki tényleg a barátom volt, az mégsem hagyott ki a programokból.

nov. 17. 15:12
 24/58 A kérdező kommentje:
12 és 16 között vagyok.Részletesebben nem szeretném megosztani az életkoromat
nov. 17. 15:13
 25/58 A kérdező kommentje:

23. válaszoló:

A barátaimat már 8 éve ismerem és azóta sohase hívtak meg.Tényleg a barátságommal van a baj, de rohadtul rossz érzés azt hallani,hogy hogyan tervezik a hétvégét természetesen nélkülem.Sajnos más meg nem akar barátkozni velem az iskolába úgyhogy próbálom elhitetni magammal hogy vannak barátaim,de valójában tényleg nincsenek.

nov. 17. 15:22
 26/58 anonim ***** válasza:
86%

Tehát 12.

Az iskolában próbálj feléjük közeledni. Ha ott nem megy, a messengeren se fog jobban menni.

A kamaszkor felé közeledve senkinek nem könnyű, nekik sem.

Nyissál feléjük.

nov. 17. 15:24
 27/58 A kérdező kommentje:
A legnagyobb baj,hogy ők pontosan tudják,hogy kihagynak mindeből.Tavaly velem együtt 4-en voltunk csak aztán most év elején az egyik osztálytársam összeveszett a legjobb barátjával.Úgy gondolta hogy ezért beáll hozzánk.Csak hogy most én nem a 4. vagyok hanem az 5. Röviden kidobtak 8 év után csak ezért.És mivel egy csoport munka általában 4 fős ezért én vagyok az aki mindíg kimarad szokás szerint.
nov. 17. 15:32
 28/58 anonim ***** válasza:
90%
Van itt is egy rohadt veszélyes pedofil pasas, akinek büntetőügye van. Gondolom pont az ilyenektől féltenek téged!
nov. 17. 15:32
 29/58 anonim ***** válasza:
91%
Most ez nagyon "öregesen" fog hangzani, de a "mi időnkben" (37 éves vagyok) még nem is volt sem okostelefon, sem messenger, mégis tudtunk együtt "bandázni". A suliból elmentünk valahova együtt, vagy ha későbbre esett a program, akkor megbeszéltük előre, hogy mikor és hol találkozunk. Ez most is ugyanígy kivitelezhető.
nov. 17. 15:34
 30/58 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igen
nov. 17. 15:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!