Szerintetek az normális hogy a szüleim nem engedik hogy legyen messengerem?(bővebben)
Miért akarsz ismeretlenekkel beszélgetni?Eddig az volt a bajod, hogy az ismerőseid azért nem hívnak sehová, mert nincs messengered most meg már ismeretlenekkel akarsz beszélgetni.
Még telefont sem kapnál tőlem, igaza van a szüleidnek éretlen vagy még egy közösségi csevegőhöz.
Mivel nem tudjuk, hogy hány éves vagy nem tudjuk, hogy normális-e, hogy nem engedik. Az, hogy az iskolában mindenkinek van nem sokat jelent, lehet, hogy a szülő nem tudja, hogy ki mit rakott fel a telefonra, vagy simán nem érdekli.
Viszont teljes tiltás helyett jobb lenne, ha inkább tanítanák, hogy hogyan használd majd helyesen.
Pont tegnap olvastam, hogy egy fickó pucér képeket csalt ki kiskamaszoktól, úgy tudták a gyerekek, hogy hasonló korú gyerekkel beszélnek.
Ezt csak azért írom, mert jól szemlélteti, hogy sosem tudhatod, hogy ki az akivel beszélgetni kezdenék Messengeren
18.válaszoló:
Igen valószínűleg nekik nem nézik vagy nem is érdekli a szüleit hogy mit tölt le.Én megértem a szüleim hogy nem engedik.Bár igazából nem is nagyon merem megkérdezni őket erről.A választ köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!