Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen körülmények között...

Milyen körülmények között vesztetted el az Édesapádat? Mivel próbáltad enyhíteni a fájdalmat?

Figyelt kérdés
ma 18:09
1 2
 1/13 Mad Max2 válasza:
100%
Hosszú betegség után, több agyvérzést követően halt meg, igy nem rázott meg mert már sajna számítani lehetett rá
ma 18:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Agydaganata volt. Még gyerek voltam, az idő segített, viszont még most is felnőttként időnként rám tör az érzés, hogy mennyi fontos dolognál nem lehet velem
ma 18:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Többhónapos szenvedés, műtétek és felülfertőződések után halt meg a kórházban. Szörnyű volt tehetetlenül nézni, ahogyan hanyatlik, de így legalább nem ért váratlanul. Persze attól még nem fájt kevésbé.
ma 18:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Balesetet szenvedett, leesett egy létráról. Koponyaalapi törése volt, meggyógyulhatott volna, csak a régóta ismert és kezelt cukorbetegségét magasról les#@rták a kórházban, így végül ebbe halt bele. 19 voltam, ő pedig 52.

Szörnyű volt. Anyukám addig apu vállalkozásában dolgozott és én még otthon laktam, anyu munkája így megszűnt. Egyetemistaként dolgozni kezdtem, anyu alig talált új munkát, nehéz volt.

Azután persze jött az esküvőm, idén megszületett a kisfiam... Naponta eszembe jut, mennyi fontos pillanatnál nem lehetett velünk. Főleg, hogy a fiam nagyon hasonlít rá.

Eleinte szinte megbénított a dolog. Zsongott a fejem és sírni sem tudtam. Próbáltam anyut egyben tartani, közben én nem igazán tudtam gyászolni. Nem volt lehetőségem. Nagyjából 2 év kellett, mire valamennyire összeszedtem magamat, de már sosem leszek a régi. Ez 6 éve volt. Kénytelen voltam felnőni egyik napról a másikra.

ma 18:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
4 éve küzdött a rákkal, így nem ért teljesen váratlanul. De enyhíteni így se tudta semmi a fájdalmat, csak az idő. A mai napig hiányzik.
ma 18:51
 6/13 anonim ***** válasza:
24%
Mivel országos hír volt, csak annyit írok, tragikus körülmények között hunyt el.
ma 18:52
 7/13 anonim válasza:
0%
#6 Szögi Lajos?
ma 18:58
 8/13 anonim ***** válasza:
30%
Igazán sosem volt apám, mivel gyermekkoromban elköltözött és utána tett rám magasról. Már vagy 7 éve nem beszéltem vele.
ma 19:00
 9/13 anonim ***** válasza:
35%
13 éve vesztettem el édesapámat. Strok-ot kapott. Én örültem neki hogy meg halt. Mert engem, nem csak mentálisan, de fizikálisain bántalmazott az apám. És ma is örülök hogy édesapám elhunyt.
ma 19:12
 10/13 A kérdező kommentje:
Én a múlt héten veszítettem el Édesapámat. Kórházban halt meg, sok alapbetegsége volt. Nagyon legyengült, de mivel megtagadott egy vizsgálatot, az orvosa haza engedte. Az utolsó napjaiban jobban lett. Mivel készültünk rá (Apa és én is), hogy haza fog jönni, így akkor nem gondoltam arra, hogy a beteg ember a halála előtt jobban van. Kértem az orvosát, hogy hívjon fel,ha elindul Apukámmal a betegszállító. A telefonom ugyan valóban megcsörrent, de azt a hírt kaptam, hogy már nem jöhet haza...
ma 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!