Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen körülmények között...

Milyen körülmények között vesztetted el az Édesapádat? Mivel próbáltad enyhíteni a fájdalmat?

Figyelt kérdés
ma 18:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
4 éve történt. Együtt laktunk, és hazavittem a covidot. Én pár napos lázzal megúsztam, őt egy hét alatt elvitte. Leküzdhetetlen lelkiismeretfurdalásom van mai napig.
ma 19:19
 12/14 anonim ***** válasza:

11 éve halt meg. Elmondása szerint volt probléma a szívével, de sosem ment el kivizsgáltatni. Nagy valószínűséggel ez miatt lett egyszer rosszul (kint dolgozott a telken egyedül és beütötte a fejét ami a halálához vezetett).

Lehet hogy szívtelenség a részemről de kevésbé viselt meg mint anno gyerekként édesanyám halála.

Mindig anyás voltam, nem volt olyan kimondottan jó apa-fia viszonyunk...igazából csak úgy éltünk egymás mellett anyukám halála után.

Mikor megtudtam a halálhírét kis túlzással csak elfogadtam mintha egy közelebbi ismerős lenne csak és ennyi..

ma 19:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 12 éve halt meg apukám

hirtelen szívrohamot kapott.

Az volt a dologban a legrosszabb

hogy nem is tudtam tőle elbúcsuzni

mert nem is tudtam hogy baj lesz

A másik meg hogy külföldön történt a dolog ott élt. Semmi előjel nem utalt erre. Elvileg ellőtte napokig rosszul volt,de nem ment vissza időben az orvosához

és ott történt meg vele a dolog.

Nagyon nehéz volt feldolgozni mert sajnos kevés időt tudtam csak vele tölteni, egy évben háromszor találkoztunk csak.

Nekem az idő segített. De most is rossz bele gondolni abba hogy

most ő lehetne az egyetlen

családtagom akivel normálisan tudnám tartani a kapcsolatot.

ma 19:41
 14/14 anonim ***** válasza:

3.5 éves voltam, reggel elment dolgozni, délutánra halott volt, szívinfarktus.

4 hónappal a 32. szülinapja előtt.

ma 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!