Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehetnek ilyen elmaradottak?

Hogy lehetnek ilyen elmaradottak?

Figyelt kérdés
Anyáméknak valahogy sikerült leégetni a mikrót, az alkesz pasijával. Azóta az elkesz hozott egy mikrót, ami feszt lecseszi az áramot. Az ember kikapcsolódna, játszik egy kicsit, a csapattárs meg számít rá, aztán egyszer csak bekapcsolják a mikrót és már le is ba$7ta az áramot. A csapattárs meg nézi, hogy hoppá, kiléptem. Közbe a lónak a farkát, csak már megint lekurták az áramot a debilek. Most komolyan, mit nem lehet azon megérteni, hogy ha nem jó, ne használd, vegyél másikat? 10k egy mikró, elfelezik az 5k, k✓rva drága. Nem, ilyet szól majd ha én megveszem full egyedül a saját pénzemen, akkor lesz. Nekik ez megfelel, hogy random lebaszogatják az áramot, aztán én meg szopok miattuk. Nyilván őket ez nem érdekli. Már próbálkoztam azzal, hogy amikor épp Messengeren dumál anyám, bekapcsolom, de nyilván akkor nem baszta le. Ma is egy olyan meccset buktam miatta, aminél csak egy lehetőség volt. Ha vesztésre állok pont leszarom, de nyertem volna ba@zki. Már azon gondolkozom elvágom azt a retkes kábelt, hogy az életbe többet ne tudják bekapcsolni. Most érted veszekedés lesz utána, de van anélkül is minden nap amilyen bolondok, szóval teljesen mindegy. Te mit tennél? Értelmes beszélgetés nem használ.
2020. aug. 19. 00:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 A kérdező kommentje:

Na, akkor elmesélem a story-t. Végül elvágtam a mikro vezetékét. Egyrészt nagyon elegem volt már, hogy egyfolytában lecsapta az áramot, másrészt úgy voltam vele, hogy kiabálások enélkül is vannak, szóval teljesen mindegy, így is úgyis hallgatni kell a cirkuszt.

Szóval akik a palinak szurkoltak, azok vesztettek, bocsika. De nem kell sajnálni őket, mert mint kiderült van neki még 3 másik, szóval hozott egyet, ami működik is. Így nem is kellett venni, szóval a pénz sem lehetett kifogás. Szimplán élvezte ez a barom, hogy tud idegesíteni a szar mikrojával. De ennek már vége, szóval minden happy.

2021. jan. 15. 16:31
 72/79 anonim ***** válasza:
100%
Ha leveri az biztositekot/automatat, akkor egyaltalan nem kellene hasznalni azt a mikrot. Valszeg nem megfelelo faziskapacitasu. Ne hasznaljatok, mert meg is razhat es/vagy elektromos tuz keletkezhet!
2021. jan. 15. 22:04
 73/79 anonim ***** válasza:
67%

Én anyukádnak is tudok gratulálni. Igazi anya az ilyen..

Neked pedig ne degradáljon már a munka.

Szar anyagi körülmények között nőttem fel. A szüleimnek mindig volt pénze cigire és sörre/borra, viszont a 3 gyerekére ritkán. Szóval átérzem azért a helyzeted. Sokat csúfoltak a tehetősebb osztálytársaim ált.suliban, mert nem voltak márkás ruháim és a legújabb mobilom. DE fogtam magam és mindig dolgoztam valahol, persze mellette tanultam rendesen. Egyetemet is munka mellett végeztem. Mégsem esett le a karikagyűrű az ujjamról. Sajnos ez van, van akinek nem raknak mindent a segge alá. Ha nem tetszik a rendszer, akkor törj ki és ne a telefonod nyomkodd naphosszat. Azzal aztán l.fasz nem változik..

2021. jan. 16. 09:38
 74/79 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem az embereket...

Ha az lenne a helyzet, hogy az apa home office-ban nyomja a melót, s azért nem tud haladni, mert a gyerek a mikróval csapja le az áramot (így meg a kész dolgok nem mentődnek el), vagy egy céges megbeszélésről a mikró miatt lecsatlakozik, egyből jönne az, hoy "Az a büdös kölyök mit képzel magáról?!?"

De mivel a gyerek csak játszik (Ami számára egy fontos dolog.), és a szülők a debilek, már le van sz@rva a károsult...

2021. jan. 16. 16:09
 75/79 anonim ***** válasza:
0%
68: b@zd meg te. Te még nagyobb elmebeteg vagy mint az előtted szólók.
2021. jan. 16. 23:44
 76/79 Savlekotő ***** válasza:
100%
68 nak sajnos igaza van,de ezt csak az érti aki alkoholista szülőkkel nő fel és napjába 6 xor kerül elő a konyhakés. Eleve elvenni a pénzt tőlük,nem piáért kéne szaporodni.. Sajnos a részeges kannásék mentális beteg gyógyszer függők meg a 8 általános prolik szaporodnak mint a nyulak,az ebben dolgozók meg meg gebednek velük.. :(
2021. jan. 17. 22:58
 77/79 anonim ***** válasza:
De akkor se mondjon ilyet hogy rá gyújtja a házat.
2021. jan. 18. 17:53
 78/79 anonim ***** válasza:
9%
Majd jön szarkukac és helyre tesz mindenkit
2021. jan. 18. 21:01
 79/79 anonim ***** válasza:
60%
Jövök bizony. Egymás szapulása helyett az érték rendetek tegyétek helyre és a saját házatok táján gazoljatok.
2021. jan. 18. 21:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!