Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehetnek ilyen elmaradottak?

Hogy lehetnek ilyen elmaradottak?

Figyelt kérdés
Anyáméknak valahogy sikerült leégetni a mikrót, az alkesz pasijával. Azóta az elkesz hozott egy mikrót, ami feszt lecseszi az áramot. Az ember kikapcsolódna, játszik egy kicsit, a csapattárs meg számít rá, aztán egyszer csak bekapcsolják a mikrót és már le is ba$7ta az áramot. A csapattárs meg nézi, hogy hoppá, kiléptem. Közbe a lónak a farkát, csak már megint lekurták az áramot a debilek. Most komolyan, mit nem lehet azon megérteni, hogy ha nem jó, ne használd, vegyél másikat? 10k egy mikró, elfelezik az 5k, k✓rva drága. Nem, ilyet szól majd ha én megveszem full egyedül a saját pénzemen, akkor lesz. Nekik ez megfelel, hogy random lebaszogatják az áramot, aztán én meg szopok miattuk. Nyilván őket ez nem érdekli. Már próbálkoztam azzal, hogy amikor épp Messengeren dumál anyám, bekapcsolom, de nyilván akkor nem baszta le. Ma is egy olyan meccset buktam miatta, aminél csak egy lehetőség volt. Ha vesztésre állok pont leszarom, de nyertem volna ba@zki. Már azon gondolkozom elvágom azt a retkes kábelt, hogy az életbe többet ne tudják bekapcsolni. Most érted veszekedés lesz utána, de van anélkül is minden nap amilyen bolondok, szóval teljesen mindegy. Te mit tennél? Értelmes beszélgetés nem használ.
2020. aug. 19. 00:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/79 anonim ***** válasza:
26%
Laptop
2020. aug. 19. 00:23
 2/79 A kérdező kommentje:
Laptop? XD És azzal mi változik? Telóról vagyok, nem gépről. A router is árammal megy, tehát alapból net nincsen. Még ha azonnal felkapcsolják is több perc, mire újra vissza jön a net.
2020. aug. 19. 00:27
 3/79 anonim ***** válasza:
27%

Akkor laptop+mobilnet.

Problem solved.

2020. aug. 19. 00:30
 4/79 A kérdező kommentje:
Ja, nyilván XD Mobilnet irreálisan drága ahhoz képest amit nyújt, nem véletlen használ wifit mindenki. Az csak ilyen kivételes alkalmakra van, amikor épp nem tudsz wifi közelbe lenni. Megtennéd, hogy nem írkálsz baromságokat, ha már segíteni nem tudsz? Köszi szépen!
2020. aug. 19. 00:39
 5/79 anonim ***** válasza:
85%
Vegyel nekik ajandekba egy mikrot :D
2020. aug. 19. 00:40
 6/79 anonim ***** válasza:
61%
Jaj, jött a kis kocka rinyálni, hogy elvesztett egy kört valami virtual reality játékban... Ha ennyire zavar a dolog, kicsit lépj ki a ríl lájfba és pár nap diákmelóból vegyél egy új mikrót, hiszen az szerinted nem "k.va drága". Hát akkor hajrá! Ha meglesz, kapsz érte 10 reallife skillt ;).
2020. aug. 19. 00:46
 7/79 anonim ***** válasza:
55%

Huuu micsoda probléma. Inkább azon gondolkozz el, hogy miért vált ki belőled ilyen indulatokat az, ha félbeszakad a kis játékod.

Amúgy meg, ha nem olyan k*rva drága egy mikró, akkor te is vehetsz nyugodtan, elvégre te is ott élsz.

2020. aug. 19. 00:47
 8/79 anonim ***** válasza:
68%
Miért, mit vársz, mit írjunk azon kívül, hogy laptop + mobilnet? Szervezzünk neked gyűjtést mikróra, vagy mi? Ha ennyire zavar, akkor vegyél egyet, mert mint látod, ők nem szeretnének.
2020. aug. 19. 00:51
 9/79 A kérdező kommentje:

Már nem azért, de te vennél nekik full egyedül egy mikrót? Azt megnézem :D. Másrészt mivel nem dolgozok, hanem tanulok, jelenleg nincs pénzem, de egyébként sem értem miért az én dolgom lenne ez :D.

Mingyárt fogjátok is a pártjukat, amiért annyi eszük nincs, hogy le kéne cserélni. Ez önzőség, a másik érdekeit semmibe vevő húzás. És nem értem miben különbözik ez például attól, ha a legjobb barátoddal beszélsz tefonon és a beszélgetés közben kihúzzák az áramot? Neked biztos tetszene, főleg ha egy fontos hívás lenne és utána valamiért nem tudnátok még egy ideig beszélni. Nem kell lekicsinyíteni a problémát. 🤷🏻‍♀️

2020. aug. 19. 00:56
 10/79 anonim ***** válasza:
56%
Az áram is k...a drága, amivel működik a hülye játékod. (WiFi) Felajánlották, hogy vegyél egyet a saját pénzeden. Mi itt a probléma? Ja, hogy akkor fel kellene emelni a segged a játék elől, és ki kellene lépni a való világba. Sorry...
2020. aug. 19. 00:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!