Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehetnek ilyen elmaradottak?

Hogy lehetnek ilyen elmaradottak?

Figyelt kérdés
Anyáméknak valahogy sikerült leégetni a mikrót, az alkesz pasijával. Azóta az elkesz hozott egy mikrót, ami feszt lecseszi az áramot. Az ember kikapcsolódna, játszik egy kicsit, a csapattárs meg számít rá, aztán egyszer csak bekapcsolják a mikrót és már le is ba$7ta az áramot. A csapattárs meg nézi, hogy hoppá, kiléptem. Közbe a lónak a farkát, csak már megint lekurták az áramot a debilek. Most komolyan, mit nem lehet azon megérteni, hogy ha nem jó, ne használd, vegyél másikat? 10k egy mikró, elfelezik az 5k, k✓rva drága. Nem, ilyet szól majd ha én megveszem full egyedül a saját pénzemen, akkor lesz. Nekik ez megfelel, hogy random lebaszogatják az áramot, aztán én meg szopok miattuk. Nyilván őket ez nem érdekli. Már próbálkoztam azzal, hogy amikor épp Messengeren dumál anyám, bekapcsolom, de nyilván akkor nem baszta le. Ma is egy olyan meccset buktam miatta, aminél csak egy lehetőség volt. Ha vesztésre állok pont leszarom, de nyertem volna ba@zki. Már azon gondolkozom elvágom azt a retkes kábelt, hogy az életbe többet ne tudják bekapcsolni. Most érted veszekedés lesz utána, de van anélkül is minden nap amilyen bolondok, szóval teljesen mindegy. Te mit tennél? Értelmes beszélgetés nem használ.
2020. aug. 19. 00:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
60%

Atya isten, nehez eset vagy...

Kiirtal egy kisregenyt arrol, hogy neked mennyire rossz, mert nem tudsz rendesen jatszani a mikrotok miatt.

Az, hogy alkesz, lehet koltoi tulzas is.

De ha azt akarod, hogy erdemben segiteni tudjuk, miert kell rebuszokban beszelni, miert nem lehet rendesen leiirni a sztorit es megkimelned magad az olyan valaszoktol amikre nem vagy kivancsi?!

2020. aug. 19. 01:18
 22/79 anonim ***** válasza:
52%
Nézd, kiscsibe, csak annyit tudunk, hogy téged zavar az a fránya mikró, mert levágja az áramot. Rajtad kívül senkit nem zavar ez a dolog, ergo igen, ha ennyire kell az új, akkor vedd meg te.
2020. aug. 19. 01:30
 23/79 anonim ***** válasza:
70%

Normális családba nem lenne alkesz a családfő és nyilván nem használnának olyan eszközt, ami lecsapja az áramot.

Normális gyerek viszont nem fogadna rezignáltan, számítógépes szarokba menekülve az üvöltözős hétköznapokat, hanem ki se látszana a tanulásból és diakmunkabol, h összeszedjen annyi tudást és pénzt, hogy mielőbb lelepjen ebből a környezetből.

Téged a szüleid viselkedésen kívül még meg sem cincált az élet, mégis már most a gép a legfontosabb, az a menekülő út. 20 év múlva nagy esélyed van rá, hogy neked is az alkohol legyen a tarsad.

Javaslom, szard le a mikrót, gyűjts pénzt, tanulj és lépj le, amint lehet, különben te is ilyen üvöltözős proli leszel, amit nagyon lenézel az írásod alapján, de ugyanerre tartasz.

2020. aug. 19. 05:47
 24/79 anonim ***** válasza:
55%
Úristen nem tudsz játszani, most mi lesz? Akár öcsémet hallanám. Mindjárt megsajnallak. Lehet hogy a pasi alkesz de te meg játék függő, mert ilyen agresszívan reagálsz arra hogy nem kapod meg a napi drogodat a játékot.
2020. aug. 19. 05:59
 25/79 anonim ***** válasza:
53%

Na Pistike feljött a gyakorira kiereszteni a gőzt, mert elverték a fortnájtban :D

Pistike elárulom, hogy itt mindig a szülőket szidják és a gyereket védik, de nálad már annyira kilóg a lóláb, hogy senki nem tudja jó lelkiismerettel az mondani, hogy hülyék a szüleid. Kapni fogsz pénzt, ideje lenne a szájalás mellett kicsit beadni a közösbe is, mert elsősorban a te érdeked, hogy az a kva mikró működjön. Amúgy nem tudom vágod-e, de az áram is pénzbe kerül, tehát a fortnájt maratonokat amúgy anyadek fizetik.

2020. aug. 19. 06:12
 26/79 anonim ***** válasza:
76%

Lehet annyira szegény a család, hogy egy 10ks mikró tényleg nem fér bele. A mai világban könnyen előfordul, hogy hitel van a nyakukban a számlák mellett és az van prióban.

Nem fogjuk senki pártját, de az értelmes beszélgetés ott kezdődik, hogy leülsz velük megbeszélni a dolgokat. Ha pwdig az tényleg nem használ, akkor megértem miért tettél bele annyi energiát, hogy kiírj egy kérdést ide, amire csak egyetlen választ vagy hajlandó elfogadni és amíg azt nem hallod bunkózol mindenkivel.

Az alma ugyebár nem esik messze...

2020. aug. 19. 06:51
 27/79 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem a szuleid idiotak, ettol fuggetlenul en elmennek valami alkalmi melora, es vennek egy nyomorult mikrot, 10 ezer forintot ket nap alatt megkeresel gyakorlatilag barhol, ket nap utan pedig a legtobb helyrol szo nelkul eljohetsz, azt mondod nem jott be a hely, talaltal jobbat azt kesz, a probaido altalaban 3 honap, ebben az idoben felmondhatsz egyik naprol a masikra. Megkapod a ket napi fizetest azt kesz, veszel egy uj mikrot.

Nem azert vennek ujat, mert a hulye szuleimet akarnam uj mikroval megajandekozni, hanem mert engem rohadtul zavarna, ha jatszok, ha nem, a sajat cuccaim felmelegitesekor se verje mar le az aramot, akkor se ha nem jatszok, ez gaz. Aztan, mivel a mikrot te vetted, ha elkoltozol, vinnem magaddal a helyedben azt kesz, legalabb egy mikroval beljebb vagy, ennyi.

2020. aug. 19. 07:03
 28/79 anonim ***** válasza:
19%

Téged a mikró nem szeret.

Csak nálad veri le az áramot, biztit....

Akkor a te általad használt géppel van baj... Is..

2020. aug. 19. 07:15
 29/79 anonim ***** válasza:
37%
Sajnos nálunk is hasonló a probléma, nagyon rossz a hálózat, Fi relé sincsen, nagy terhelésnél már konkrétan zörgött az antik sorkapocs, ívet húzott... legutoljára tönkretette a rossz hálózat anyám számítógépét. Nemrég ki lett javítva a probléma, de még mindig felújítás kéne, csak mire lett pénzünk, villanyszerelőnk nincs.
2020. aug. 19. 07:43
 30/79 anonim ***** válasza:
21%

A biztositek altalaban tulterheles miatt csap ki. A mikro csak hab a tortan. Gondolod, hogy a te szamitogeped egyaltalan nem melegiti a rendszert?

Amugy ok, persze vagd el a kabelt. Vicces lesz, ha ugyanazt megkapod viszonzasul, csak esetedben a szamitogeped banna. Lehet nem is lenne rossz. Tobbe nincs feszultseg a mikro miatt, illetve te sem kockulsz egesz allo nap a szobadban. Lehet elkezdeni beszelgetni vagy csaladi mozi delutant tartani :D

Ui: szerintem a mikrot hadznaljak eszkozul, hogy neha napjan elocsalogassanak a szobadbol, te kis kocka.

2020. aug. 19. 07:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!