Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehetnek ilyen elmaradottak?

Hogy lehetnek ilyen elmaradottak?

Figyelt kérdés
Anyáméknak valahogy sikerült leégetni a mikrót, az alkesz pasijával. Azóta az elkesz hozott egy mikrót, ami feszt lecseszi az áramot. Az ember kikapcsolódna, játszik egy kicsit, a csapattárs meg számít rá, aztán egyszer csak bekapcsolják a mikrót és már le is ba$7ta az áramot. A csapattárs meg nézi, hogy hoppá, kiléptem. Közbe a lónak a farkát, csak már megint lekurták az áramot a debilek. Most komolyan, mit nem lehet azon megérteni, hogy ha nem jó, ne használd, vegyél másikat? 10k egy mikró, elfelezik az 5k, k✓rva drága. Nem, ilyet szól majd ha én megveszem full egyedül a saját pénzemen, akkor lesz. Nekik ez megfelel, hogy random lebaszogatják az áramot, aztán én meg szopok miattuk. Nyilván őket ez nem érdekli. Már próbálkoztam azzal, hogy amikor épp Messengeren dumál anyám, bekapcsolom, de nyilván akkor nem baszta le. Ma is egy olyan meccset buktam miatta, aminél csak egy lehetőség volt. Ha vesztésre állok pont leszarom, de nyertem volna ba@zki. Már azon gondolkozom elvágom azt a retkes kábelt, hogy az életbe többet ne tudják bekapcsolni. Most érted veszekedés lesz utána, de van anélkül is minden nap amilyen bolondok, szóval teljesen mindegy. Te mit tennél? Értelmes beszélgetés nem használ.
2020. aug. 19. 00:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
67%
I mean.. igen, vennek nekik mikrot, mivel engem zavarna, nem pedig oket..
2020. aug. 19. 00:58
 12/79 anonim ***** válasza:
50%

Egyebkent en is tanulo vagyok, megis van felretett zsebpenzem.

Ha ennyire zavar, akkor vegyel egy uj mikrot vagy beszeld meg veluk a “nagy” problemad. Mast nem igen tudsz tenni. Vagy varsz es elkoltozol, akkor nem kell elviselned ezt a szornyu sorsot.

2020. aug. 19. 01:00
 13/79 A kérdező kommentje:

Diákmelózni nem fogok elmenni, mert nemsokára lesz egy tanfolyam, aminek keretein belül 10kt kapunk mind a hárman. Nekem az pont elég is lesz zsebpénznek. Ebből bár kijönne egy mikró, de nehogy már nekem kelljen megvenni, mégha esetleg három felé osztanánk, de ők meg nem akarnak venni 🤷🏻‍♀️ Az a pénz nekik is full ingyen van, tudnának venni. De valószínűleg vezeték vágás lesz és akkor már nem egy választható lehetőség lesz a mikró vásárlás 😅

Azért a szarért pedig nyilván egy forintot nem fogok fizetni, működni nem tud normálisan, egy forintot nem ér.

2020. aug. 19. 01:03
 14/79 anonim ***** válasza:
55%
Tanuló vagy? Tudod, van az az izé, hogyishívják? Megvan! Diákmeló ;).
2020. aug. 19. 01:03
 15/79 anonim ***** válasza:
62%
Elvágnád a vezetéket, én meg úgy vágnálak tarkón, hogy befejeled a laptopodat, aztán arra is gyűjthetnél.
2020. aug. 19. 01:05
 16/79 anonim ***** válasza:
53%

Manapsag ennyire idegen lett a fiatal koreben az, hogy segitsenek a szuleiknek?

Nem egyszer adtam kolcson anyamnak penzt, persze azt a kolcsot nem mindig lattam vissza es oszinten? Rohadtul nem sirom vissza, mert tudom, hogy a javunkra hasznalta fel, hogy legyen mit ennunk. Es igen, a sajat, osszekapargatott penzemrol volt szo.

Mondom ezt 19 eves fejjel.

2020. aug. 19. 01:08
 17/79 A kérdező kommentje:
Mindegy, nem is vártam többet tőletek. :D Itt mindig a szülő lesz a földre szállt kisangyal, még akkor is, ha nem neki van igaza. Simán sutyoriság, télen is elnézi ahogy fagyoskodunk, nehogy költeni kelljen fűtésre. Kéményseprőnek meg mondtam, nem akarta elhinni, hogy van ilyen. :D Még ha olyan jó viszonyban lennénk, de akikkel beszélni nem lehet, mert instant ordibálás lesz belőle, olyanoknak én nem veszek mikrót. De várj, már itt is én vagyok a hibás, mert biztos velem nem lehet beszélni. Nos, sajnos ki kell ábrándítsalak, én már nem is próbálok beszélni velük szinte, mert rájöttem, hogy nem lehet. De megoldják ők, ordibálnak egymással. Múltkor például azon ment a parádé, hogy az éves utáni rosszullétkor derült ki, hogy pali a kukából csinált kaját, anyám meg amiatt van rosszul XD pedig nem szorulnak rá, csak függő lett az ember valahogy. Ma meg a kukás cuccokért pénzt akart kérni anyámtól és azon ment a parádé :D szép kis család. De majd biztos mikrót veszek nekik, ez minden álmom.
2020. aug. 19. 01:12
 18/79 A kérdező kommentje:

Xddd nincs is laptopom

2020. aug. 19. 01:14
 19/79 anonim ***** válasza:
28%
Nezd, 0 informaciot adtal meg a mindennapjaidrol, ebbol megis milyen kovetkezteteseket kellett volna levonnunk??
2020. aug. 19. 01:14
 20/79 A kérdező kommentje:
Nyilván azt, hogy nekik van igazuk. :D
2020. aug. 19. 01:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!