Hogy lehetnek ilyen elmaradottak?
Egyebkent en is tanulo vagyok, megis van felretett zsebpenzem.
Ha ennyire zavar, akkor vegyel egy uj mikrot vagy beszeld meg veluk a “nagy” problemad. Mast nem igen tudsz tenni. Vagy varsz es elkoltozol, akkor nem kell elviselned ezt a szornyu sorsot.
Diákmelózni nem fogok elmenni, mert nemsokára lesz egy tanfolyam, aminek keretein belül 10kt kapunk mind a hárman. Nekem az pont elég is lesz zsebpénznek. Ebből bár kijönne egy mikró, de nehogy már nekem kelljen megvenni, mégha esetleg három felé osztanánk, de ők meg nem akarnak venni 🤷🏻♀️ Az a pénz nekik is full ingyen van, tudnának venni. De valószínűleg vezeték vágás lesz és akkor már nem egy választható lehetőség lesz a mikró vásárlás 😅
Azért a szarért pedig nyilván egy forintot nem fogok fizetni, működni nem tud normálisan, egy forintot nem ér.
Manapsag ennyire idegen lett a fiatal koreben az, hogy segitsenek a szuleiknek?
Nem egyszer adtam kolcson anyamnak penzt, persze azt a kolcsot nem mindig lattam vissza es oszinten? Rohadtul nem sirom vissza, mert tudom, hogy a javunkra hasznalta fel, hogy legyen mit ennunk. Es igen, a sajat, osszekapargatott penzemrol volt szo.
Mondom ezt 19 eves fejjel.
Xddd nincs is laptopom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!