Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehetnek ilyen elmaradottak?

Hogy lehetnek ilyen elmaradottak?

Figyelt kérdés
Anyáméknak valahogy sikerült leégetni a mikrót, az alkesz pasijával. Azóta az elkesz hozott egy mikrót, ami feszt lecseszi az áramot. Az ember kikapcsolódna, játszik egy kicsit, a csapattárs meg számít rá, aztán egyszer csak bekapcsolják a mikrót és már le is ba$7ta az áramot. A csapattárs meg nézi, hogy hoppá, kiléptem. Közbe a lónak a farkát, csak már megint lekurták az áramot a debilek. Most komolyan, mit nem lehet azon megérteni, hogy ha nem jó, ne használd, vegyél másikat? 10k egy mikró, elfelezik az 5k, k✓rva drága. Nem, ilyet szól majd ha én megveszem full egyedül a saját pénzemen, akkor lesz. Nekik ez megfelel, hogy random lebaszogatják az áramot, aztán én meg szopok miattuk. Nyilván őket ez nem érdekli. Már próbálkoztam azzal, hogy amikor épp Messengeren dumál anyám, bekapcsolom, de nyilván akkor nem baszta le. Ma is egy olyan meccset buktam miatta, aminél csak egy lehetőség volt. Ha vesztésre állok pont leszarom, de nyertem volna ba@zki. Már azon gondolkozom elvágom azt a retkes kábelt, hogy az életbe többet ne tudják bekapcsolni. Most érted veszekedés lesz utána, de van anélkül is minden nap amilyen bolondok, szóval teljesen mindegy. Te mit tennél? Értelmes beszélgetés nem használ.
2020. aug. 19. 00:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
56%
Koszonom, hogy vegre korrekt “hangnemben“ valaszoltal. Igy, emberibben allok en is a temahoz.
2020. aug. 19. 20:50
 62/79 anonim ***** válasza:
46%
De figyelj, neked sem lesz javadra, ha majd a villanyszerelő annyira drága lesz, hogy nem lesz netetek. Nem drága egy mikró...
2020. aug. 19. 20:55
 63/79 anonim ***** válasza:
74%
Ezzel a villanyszerelővel csak az a gond, hogy akik ilyen körülmények között élnek mint a kérdező, azok nem hívnak mestert, mert pénz az nincs rá. Majd jön valaki ismerős aki megcsinálja olcsón, rossz esetben a biztosítékot is kiiktatva amitől persze életveszélyes lesz az egész, de ez ott nem téma, ilyenen nem gondolkoznak.
2020. aug. 19. 21:10
 64/79 A kérdező kommentje:
Itt nem arról van szó, hogy nincs rá pénz. Amíg nem az ő problémájuk, addig nincs is probléma, nem létezik. Majd ha tényleg nagy baj lesz, akkor intézkednek. Éget már le az egyik konnektornál a vezeték (és vele együtt anyám töltője), le kellett cserélni az egészet, meg földelés sem volt kettőn. Érdekes módon akkor tudtak hívni egy hivatásos villanyszerelőt, aki ezt meg tudta állapítani és helyre tudta hozni.
2020. aug. 19. 21:21
 65/79 anonim ***** válasza:
33%
De ugy amblokk meg sosem mondtad el nekik, hogy teged zavar az, hogy lebassza az aramot a mikro? Vagy ha igen akkor mit mondtak ra?
2020. aug. 19. 21:23
 66/79 anonim válasza:
65%
Hányszor csapja le az áram a mikrót körülbelül? Mert ha úgy 1/10 alkalommal vagy mégy ritkábban, akkor azt mondom belefér. Ha többször, akkor viszont nem értem miért nem hajlandóak kicserélni a mikrót. 10 ezer forint nem sok pénz már a mai világban. Arról nem is beszélve, hogy normális szülő akkor vállal gyereket amikor meg tudja teremteni neki a szükségletei kielégítéséhez szükséges anyagi hátteret. Enned meg nyilván kell. A tűzhelyen is lehet melegíteni vagy a sütőben, de akkor már mindenkinek ott melegitsen ennyi erővel.
2020. aug. 21. 09:12
 67/79 A kérdező kommentje:

My family🙂:

[link]

Szerintem ez mindent elmond.

Szegény szülők brühühü

2020. aug. 26. 12:17
 68/79 anonim ***** válasza:
52%

B@sszátok meg...

Nem értitek hogy a szülők alkeszok? Nem értitek hogy egy fiatal gyerek se akarja végig nézni ahogy isznak, veszekednek, talán megölik egymást részegen?

Képzeljétek már el azt a szituációt hogy a srác egész nap fülhallgatóval a játékot nyomja, csak hogy ne hallgassa inkább őket. Aztán eljön az este a szülők annyira kiütik magukat a koccintóssal hogy fogalmuk sem lesz merre vannak arcal. Egyszer csak a mikró valamilyen úton módon kigyullad és a srác fogja megmenteni az alkoholistákat mert cigire meg piára van pénz de értelmes dolgokra nincs..

(ezt csak halkan jegyzem meg de ilyen szülőkre simán rágyujtanám a házat mikor épp holt részegek, és mondanám L'Oréal - mert megérdemled)

Nyugodtan.. Vágd el a vezetékét a mikrónak... Vagy dobd ki a szemük láttára az ablakon...nehogy már egy fiatal életével játszanak vagy, tegyék tönkre.. Attól hogy az övék elvan b@szva a tiédnek nem kell elcseszettnek lennie..

19/L

2020. aug. 27. 17:04
 69/79 Savlekotő ***** válasza:
100%
Mikróra fűtésre nincs pénz piára cigire van magyar családok 60 % ilyen már,a gyerek is csak egy pénz forrás családi és társai,mentális retardált függők magukat ellátni nem tudók szaporodnak eszetlenül a semmire, ezt nem írom le miből ered,hosszú lenne kifejteni,de ebbe dolgozom,képesek a facebokon a csecsemőiknek ennivalóra kunyerálni,mer arra nincs keret,de a pia cigi anyukának a műköröm stb stb luxus szarok a legfontosabbak..
2020. aug. 28. 00:39
 70/79 anonim ***** válasza:
0%
Te feltöltöttem a családodat az internetre? Egyikőtök jobb, mint a másik :D a sok egyetértő kommentben kívűl ez egy elég eredménytelen vergődés
2020. szept. 3. 01:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!