Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők!Hogy fogadtátok el...

Szülők!Hogy fogadtátok el hogy a kamaszlányotok barátja ott van nálatok egésznap és ott is alszik?Szinte már odaköltözött?

Figyelt kérdés
Nálatok fürdik,eszik stb alig megy haza.
2020. aug. 16. 13:54
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
86%

19es vagyok, most olvastam végig a kérdést, de akkor sem értem miért vagyok lepontozva...na de mindegy.

Beszélned kellene a lányoddal, hogy vegye ki a részét a házimunkában. A diákmunkát én személy szerint nem erôltetném, inkább tanuljon, ráér dolgozni.

Valamint hogy a srác max hétvégén legyen ott, néha napközbe, esetleg délután. A férfiúval is közöld hogy nem a te dolgod etetni, tetôt adni a feje fölé,ha tényleg ott akar lakni akkor házimunka, meg szálljon be a rezsibe, vagy fizesse néha a bevásárlást. Ha pizzát tud rendelni, akkor egy ebédhez is tud vásárolni.

De szerintem egy 16 évesnek nincs helye egy 21 éves mellett...

2020. aug. 16. 15:19
 22/57 anonim ***** válasza:
30%
Sehogy. És ezért terelem a kamasz lányomat saját lakással rendelkező férfiak felé.
2020. aug. 16. 15:20
 23/57 anonim ***** válasza:
62%
Kivagnam mint macskát xarni
2020. aug. 16. 15:20
 24/57 anonim ***** válasza:
98%
Sehogy. Nem tartunk el ingyenélőket. Egyszerűen közölném a sráccal vacsora előtt hogy menjen haza.
2020. aug. 16. 15:28
 25/57 anonim ***** válasza:
88%
Oké, itt panaszkodsz meg sírsz, de miért nem fektetted le már az elején a szabályokat?
2020. aug. 16. 15:35
 26/57 A kérdező kommentje:
Nagyon makacs a lányom és nem szeretnék vele összeveszni.Szeretnék jó anyukája lenni neki.
2020. aug. 16. 15:37
 27/57 anonim ***** válasza:
99%
Hat ettől nem leszel jó anyja.
2020. aug. 16. 15:37
 28/57 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesen irunk bármit, te az áldozat típusú anya vagy, elfogod tartani a lányod kanját, de itt meg az életben panaszkodni fogsz, de mégis türni fogod életed végéig
2020. aug. 16. 15:41
 29/57 anonim ***** válasza:
92%
Vannak nálad gondok, ha attól leszel szerinted jó anya, hogy bármit megengedsz neki. Ilyen alapon meg fogadd be a fiút, vegyél neki tusfürdőt, saját fogkefét, és a ruházkodásába, személyes higiéniába is beszállhatsz anyagilag.
2020. aug. 16. 15:42
 30/57 anonim ***** válasza:
92%
Még ha néha-néha elmegy hétvégére az mondjuk, hogy oké, bár 16 éves lányhoz...na mindegy, de hogy ott héderezik elég gyakran aztán se segiteni, se beszállni a költségekbe, az már húzós.
2020. aug. 16. 15:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!