Mit reagálnál, ha egy családtag ilyeneket írna a kamaszlányodnak?
Én vagyok a lány, 16 éves.
Apa testvérével nincs túl jó kapcsolatunk (az egész család így van vele, ő a "szükséges rossz"). Alig dolgozik, mamán élősködik (tata már nem beszél vele, azt mondja, neki apa az egyetlen gyereke) és mindenki máson. 41 éves, mégsem volt eddig egyetlen normális kapcsolata, se munkahelye.
Velem nagyon rossz a kapcsolata, mert próbálta kölcsönkérni a dolgaimat, amik elég drágák, én pedig nem adtam neki oda semmit, meg régen piszkált a súlyom miatt (duci voltam, de azért nem kellett volna folyton bántania emiatt). Ma mamával ebédeltem és mondta, hogy a nagybátyám befestette a haját, én meg mondtam, hogy láttam, elég b_zisan néz ki vele. Ennyi volt erről a "nagy" beszélgetés.
Erre most látom, hogy kaptam egy új üzenetet, amiben leírta, hogy megver, ha még egyszer leb--zizom, én meg megkérdeztem csak azért is, hogy "miért, csak nincs igazságtartalma a dolognak?", erre elkezdte, hogy reméli a karácsonyi ebéden nem leszek ott mamánál, mert úgy beleveri a fejemet az asztalba, hogy az éjszakát a sürgősségin töltöm és hasonlókat írt... Mielőtt megkérdezné bárki, nem, nem vagyunk kisebbségiek. Sőt, a családunkban rajta kívül mindenki egyetemet végzett és jó anyagi helyzetben van.
Nem tudom, hogy ezt megmutassam-e anyáéknak.
Ráadásul Apa próbál neki segíteni, csak nem véletlen, hogy minden munkahelyéről hónapokon belül kirúgják.
Miért lennék tapló?
Tényleg borzalmasan áll az új haja, nem is értem, hogy fodrász hogy engedhet ki úgy kuncsaftot az ajtón.
Kerüld vele a kapcsolatot.
Anyádnak meg mondd el. Mindent tudnia kell rólad, ami veled történik.
Mégis mit vársz, ha valakit bunkó módon, leb*zizol?!
Ha megver érte, akkor is max. csak viszonozta a "kedvességedet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!