Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnál, ha egy családta...

Mit reagálnál, ha egy családtag ilyeneket írna a kamaszlányodnak?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány, 16 éves.

Apa testvérével nincs túl jó kapcsolatunk (az egész család így van vele, ő a "szükséges rossz"). Alig dolgozik, mamán élősködik (tata már nem beszél vele, azt mondja, neki apa az egyetlen gyereke) és mindenki máson. 41 éves, mégsem volt eddig egyetlen normális kapcsolata, se munkahelye.

Velem nagyon rossz a kapcsolata, mert próbálta kölcsönkérni a dolgaimat, amik elég drágák, én pedig nem adtam neki oda semmit, meg régen piszkált a súlyom miatt (duci voltam, de azért nem kellett volna folyton bántania emiatt). Ma mamával ebédeltem és mondta, hogy a nagybátyám befestette a haját, én meg mondtam, hogy láttam, elég b_zisan néz ki vele. Ennyi volt erről a "nagy" beszélgetés.

Erre most látom, hogy kaptam egy új üzenetet, amiben leírta, hogy megver, ha még egyszer leb--zizom, én meg megkérdeztem csak azért is, hogy "miért, csak nincs igazságtartalma a dolognak?", erre elkezdte, hogy reméli a karácsonyi ebéden nem leszek ott mamánál, mert úgy beleveri a fejemet az asztalba, hogy az éjszakát a sürgősségin töltöm és hasonlókat írt... Mielőtt megkérdezné bárki, nem, nem vagyunk kisebbségiek. Sőt, a családunkban rajta kívül mindenki egyetemet végzett és jó anyagi helyzetben van.

Nem tudom, hogy ezt megmutassam-e anyáéknak.

Ráadásul Apa próbál neki segíteni, csak nem véletlen, hogy minden munkahelyéről hónapokon belül kirúgják.

2014. dec. 6. 22:36
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
83%
Hát ha az én lányomat valaki így megfenyegetné, akkor egy kicsit elbeszélgetnék azzal a valakivel. Tanúk nélkül. Külsérelmi nyomok nélkül.
2014. dec. 6. 22:40
 2/53 anonim ***** válasza:
33%
ez nem a kisebbsegrol szol kerdezo hanem arrol hogy te is meg a nagybatyad is lemaradtatok vagy nem ismeritek az illem szot sem hasznalatat mind a ketten taplok vagytok!
2014. dec. 6. 22:43
 3/53 anonim ***** válasza:
85%
Kb. élveboncolnám. Te viszont próbáld meg kicsit visszafogni magad, még ha igazad is van.
2014. dec. 6. 22:43
 4/53 anonim ***** válasza:
94%
Mindenképp mutasd meg a szüleidnek!! A helyedben még le is fotóznom és kinyomtatnám!
2014. dec. 6. 22:46
 5/53 A kérdező kommentje:

Miért lennék tapló?

Tényleg borzalmasan áll az új haja, nem is értem, hogy fodrász hogy engedhet ki úgy kuncsaftot az ajtón.

2014. dec. 6. 22:47
 6/53 A kérdező kommentje:
Ráadásul nem is vele beszéltem erről, hanem mamával, kb. 3 percet. Először azt sem értettem, miről hadovál.
 7/53 anonim ***** válasza:
95%
Igen mutasd meg a szüleidnek, hogy ne a karácsonyi ebéden érje őket a meglepetés. Inkább legyenek felkészültek. Azért arra számíts, hogy nem fognak megdicsérni, plusz a gondolom egyébként is jó hangulatú ebédet ez tovább rontja.
 8/53 anonim ***** válasza:
96%

Kerüld vele a kapcsolatot.

Anyádnak meg mondd el. Mindent tudnia kell rólad, ami veled történik.

2014. dec. 6. 22:48
 9/53 anonim ***** válasza:
16%

Mégis mit vársz, ha valakit bunkó módon, leb*zizol?!

Ha megver érte, akkor is max. csak viszonozta a "kedvességedet".

2014. dec. 6. 22:48
 10/53 A kérdező kommentje:
Anyáék tudják, hogy milyen vagyok. Ezért engem semmi nem érne.
2014. dec. 6. 22:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!