Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők!Hogy fogadtátok el...

Szülők!Hogy fogadtátok el hogy a kamaszlányotok barátja ott van nálatok egésznap és ott is alszik?Szinte már odaköltözött?

Figyelt kérdés
Nálatok fürdik,eszik stb alig megy haza.
2020. aug. 16. 13:54
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
84%
Heti hány napot van ott?
2020. aug. 16. 14:25
 12/57 anonim ***** válasza:
96%

2-es vagyok.

Akkor elég rosszul fogadnám, nem is engedném. Először a lányommal ülnék le beszélni, majd ha nem "teszi ki" a barátját a lakásból, akkor a fiúval ülnék le, és megmutatnám neki a kijáratot. Persze normálisan , mert nagyobb haragot nem szeretnék a lányommal, mint amekkora amúgy is lesz.

2020. aug. 16. 14:27
 13/57 anonim ***** válasza:
98%

Megmondod hogy kérsz havi 50 ezret vagy ha nem fizet akkor heti egyszer ott aludhat és kész.

Ha a kislánynak nem tetszik akkor fizesse ő.

2020. aug. 16. 14:30
 14/57 A kérdező kommentje:
Egyedül nevelem szóval nem vagyunk annyira eleresztve.Fogy a víz,hétvégén főzök amit természetesen másnapra felfalnak.Van hogy rendelnek pizzát de arra nem képesek hogy a dobozt kidobják.Ülnek a szobában fekszenek,alszanak,tévéznek de egyszer nem kérdeznék meg hogy mit segítsenek.Elmehetnének nyári munkára is de persze az büdös.Egyszerűbb feküdni bent a szobában.
2020. aug. 16. 14:41
 15/57 anonim ***** válasza:
99%
3an vagyunk lánytestvérek. Az én szüleim megmondták, hogy bizonyos idő után ottaludhat, de akkor is ritkán, max havi 1 napot. A pasim szüleinél voltunk, de ott is max 1-1 hétvégét, tudtuk mi a határ. Ennyi idősen meg főleg kell a barátnőzés, diákmunka stb, nem is lett volna időm arra, hogy 0-24 a pasimmal lógjak. Szerintem te túlságosan elkényeztetted a lányodat, ha a szexhez elég felnőtt, akkor a diákmunkához is. Az meg, hogy összeszedett egy ugyanilyen naplopó elkényeztett felnőtt pasit, az végképp nem normális. El lehet őket küldeni dolgozni és nyugodtan mondd meg nekik, hogy a srác szüleihez is mehetnek az ottalvások felében. De akkor is redukálják max heti 4 napra! 16 éves, nehogy már ő parancsolgasson otthon! Ne hagyd magad, a te házad, a te szabályaid. Én sem kerülgetnék 0-24ben egy idegen srácot a saját házamban...
2020. aug. 16. 14:51
 16/57 anonim ***** válasza:
18%
Napi troll kérdés!
2020. aug. 16. 14:53
 17/57 anonim ***** válasza:
93%
Mennyit van nálatok, hány napot?
2020. aug. 16. 14:59
 18/57 anonim ***** válasza:
45%
Mondd meg a lányodnak, hogy pld. péntek estétől vasárnap reggelig nálatok lehet. Úgyis hamarosan kezdődik az iskola, nem mehet a tanulás rovására a kapcsolata. A lányodat meg eleve elkapattad, ha otthon semmit nem segít, kénytelen vagy szabályokat hozni, ráadásul nagyon elkéstél, ha a leglázadóbb korszakában kezded.
2020. aug. 16. 15:05
 19/57 anonim ***** válasza:
14%
Én beszélnék a sráccal. Biztos van valami oka annak hogy nem szeret otthon lenni. Ha esetleg a szülei miatt, akkor próbálnék segíteni.
2020. aug. 16. 15:07
 20/57 anonim ***** válasza:
95%
Csak akkor maradhat a házban a lányommal, ha havonta fizeti a rezsi egy részét + a kajába is beszáll. Ingyen nem tartok el egy vadidegent még ha lányommal is kavar.
2020. aug. 16. 15:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!