Hogyan tudnám Anyát,, megváltoztatni" ?
ezért is szoktak pszichológust ajánlani, ha súlyosabb eset majd az továbbítja a pszichiátriára.
Valamilyen szinten a tiszteletesek is értenek a témához. Hiszen míg nem volt külön szakma, nekik kellet a lélek 'gyógyaszattal', lélektannal foglalkozni.
(„lélek” és λογία [logía] „tudomány, ill. – valaminek a – tanulmányozása” szavakból) az emberi lényekhez tartozó gondolkodással és viselkedéssel foglalkozó tudomány.)
Amerikában nem tudom mondhatom e, hogy divatnak örvend. Viszont elég sokan járnak úgy mint fogorvoshoz. (rendszeresen)
gondolom bizonyos státusz felett ajánlott.
Ha magas a stressz, nehezen kezelhetőek a problémák, nem zsörtölődnek, és "majd én megoldom", vagy ítélkeznek mert hozzá fordulsz. A pszichológus, és a gyóntatószék között nincs nagy különbség....csak sztereotípia.
én is mentem volna ha, engednek. 10 évig voltam depressziós s kénytelen voltam ön erőből kimászni, kutatni. És így is csak fél úton vagyok a 10 évvel ezelőtti önmagamhoz.
Ha van segítség, tanács, s akad olyan akinek kiönthetjük szívünk baját éveket nyerhetünk vele. Legyen vallási vagy tudományos személy.
Szóval dobd félre a sztereotípiát, nyugaton se-keleten se szégyen. ha valakinek nem tetszik az az ő baja. Csak döntsétek el szakihoz vagy tisztihez mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!