Hogyan tudnám Anyát,, megváltoztatni" ?
"...ezeket az alkalmakat kell megragadnia..."
azért ez (is) ingoványos terület. valakit bevitetni a pszichiátriára, az ma, Magyarországon egyet jelent azzal, hogy stigma kerül a homlokára. és nem elég az alapbaj, még ez is tetézni fogja
Nem tudom, én úgy voltam vele, hogy inkább legyen stigma a családunkon (az amúgy öngyilkosoknál is megvan), minthogy megölje magát. Amúgy én nem tapasztaltam ilyet, nagyon kevesen tudnak róla, mert tényleg szuper orvosa volt és szinte tünetmentesen elmúlt, pedig volt annyira rossz a helyzet, mint most a kérdezőnél.
Persze mindenki egyénileg tudja, hogy neki mi a jó az életében, csak gondoltam megosztok egy pozitív tapasztalatot, hogy adjon némi reményt a kérdezőnek.
anyámat is bevitték a pszichiátriára - oké, Alzheimer és paranoia -, két hétig volt ott, aztán kirakták. sose bocsátotta meg..
mindenki hibás volt, csak ő nem
igaz, neki mindig is fontos volt a "mit szólnak hozzá mások"
ó, már a pénz értékét se ismerte. szedtem ki cukrászsütit mikróból, és az ebédjét a padlás-feljáróból.
a kórházban pedig késsel - almahámozóval csak, nadeazért - hajigálta a szomszéd beteget. persze elvették tőle
azóta meghalt. ronda, vagy nem ronda, ez mindenkinek megkönnyebbülés volt.
Anyadat kerdezd meg ,hogy nem akar-e 1-2 nagydarab kutyat. Oket tudja olelgetni naponta ezerszer,setaltatni,tanitani. Hozzajuk is beszelhet. Tenyleg!!
Ez arrol jutott eszembe,h az en kutyam a mindenem. Hatha a kutya/kutyak lesz a mindene!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!