Szülőkkel élek, de úgy döntöttem, elköltözök. Apám régóta nem dolgozik, fene tudja, miért, anyám is munkanélküli most. Alapból kevés a fizum, és az utóbbi nagyjából egy évben már konkrétan az egész fizetésem a közösbe megy. Volt olyan is, hogy a fizetésem nem is volt elég, a tartalékomhoz kellett nyúlni. Kikészít ez a bizonytalanság, hogy nem tudok normálisan félretenni magamnak, és sokszor bizonyos dolgokat megvenni. Nem az a probléma hogy a közösbe rakok pénzt, hanem hogy ennyit. Sajnos kiszámoltam nem rég, hogy mennyi pénzem lenne most, ha csak a felét adtam volna a közösbe az elmúlt időszakban... Kb. mostanra lett ebből elegem, és új helyre akarok költözni és máshol dolgozni. Ez mennyire számít cserbenhagyásnak a szüleim felé? Vagy inkább ők hagynak engem cserben most?
Sehol nem írt olyat hogy van testvére, 18-as te nagyon eltévedtél.
2020. aug. 4. 17:05
22/37 anonim válasza:
Egyáltalán nem cserbenhagyás, felnőtt, munkaképes emberek, menjenek el dolgozni! Neked is élned kell a saját életedet, én mennék a helyedben.
Amúgy #28, te mi a búbánatról hadoválsz?? Jol írt olyat egy árva szóval is a kérdező, hogy van testvére?! Miért érzel késztetést egyből arra, hogy hülyeségekkel vádaskodj és rágalmazz ismeretlen embert..?
2020. aug. 4. 17:06
23/37 anonim válasza:
Vagyis #18
2020. aug. 4. 17:09
24/37 anonim válasza:
*54 éves egyébként.
Volt, akkor amikor ez a helyzet volt. Ezt kihagytad:D
2020. aug. 4. 17:10
25/37 anonim válasza:
Mi az #24, te talán jobban ismered a helyzetet meg a szülőket, mint maga a kérdező?!
Mit kötözködsz? Beszélsz itt baromságokról, amiről egy árva szót nem írt a kérdező, meghazudtolod és a semmit fújod. Ennyire unatkozol vagy csak szimplán egy troll vagy?
Ne offold már szét a normális kérdéseket 🤦♀️
2020. aug. 4. 17:16
26/37 anonim válasza:
Bölcsészdiplomám van, de nem ezzel akarok elhelyezkedni, viszont nagyon jól beszélek pl. angolul, meg van némi logisztikai és marketing tapasztalatom is.
Kb mint a Pesten élők 70%-ának. Hát arra készülj fel hogy nem fognak utánad kapkodni, maximum tesco Lidl ilyen helyek.
2020. aug. 4. 17:21
27/37 anonim válasza:
#24 mindenhova oda okoskodik, már feltűnt az írásaiból.
2020. aug. 4. 17:27
28/37 A kérdező kommentje:
Én mindenesetre bízom benne, hogy diplomával és nyelvtudással, némi tapasztalattal kelleni fogok valahova, pl. SSC-kbe. De most nem ez a lényeges kérdés.
29/37 gungasam válasza:
Szerintem nem cserbenhagyás! Menj a magad útjára, éld az életedet belátásod szerint!Ez az új lét majd jobban átláthatóbbá teszi a múltat és a jövőt. Az önállóság az igazi élet.nekem van 2 felnőtt fiam, tudom mit firkálok itt.
30/37 anonim válasza:
Szerintem költözz el, adj nekik havi 10-20 ezret, a többit oldják meg. Ez nem cserbenhagyás.
Már nem 18 vagy hogy "ők felneveltek te meg azonnal lelépsz hála nélkül".
Mégis mit hisznek, hogy 40 évesen is majd te tartod el őket? Ha munkaképesek akkor menjenek dolgozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!