Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apák, hogy vagytok képesek...

Apák, hogy vagytok képesek elhagyni a saját gyerekeiteket?

Figyelt kérdés
Az oké, előfordul hogy nem a gyereketek anyja kell többé, de a saját gyerekeiteket elhagyni? Kicsit sem hiányoznak? Nem bánt, hogy nem leszel az élete része? Hogy emiatt utálni fog egész életében? Tisztelet a kivételnek!
2020. aug. 2. 17:23
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
72%
41-es te vmi egészen ocsmány ember vagy, remélem csak egy troll.
2020. aug. 3. 17:26
 42/55 anonim ***** válasza:
73%
Ja értem, hát ilyen értékrenddel jobb is ha nem nevelgetsz senkit...
2020. aug. 3. 17:26
 43/55 anonim ***** válasza:
10%

43

Én legalább belátom hogy ez nem nekem való.

2020. aug. 3. 17:28
 44/55 anonim ***** válasza:
0%
Az anya jobban kötődik a gyerekhez mint az apa, mivel ő hordta ki, ő szülte. Egy férfi nem tud szülni, ellenben akár naponta 100 nőnek is tud gyereketcsinálni akár spermadonorként. Akkor azokhoz is kötődnie kellene? Egyébként meg én azt nem értem hogy régen még ennyire se volt divat válás után a "kapcsolattartás" mégse akadt fent rajta senki. Apuka fizeti a gyerektartást, ha akarja látogatni a gyereket látogatja, ha nem akkor nem, erre kötelezni nem lehet senkit, meg ha lehetne is mi értelme? Sokan a szüleikkel se tartják a kapcsolatot akik felnevelték, ezen mégse hisztizik senki. A gyereknek meg az "Apa" csak egy szó, amit kiskorában megtanítottak. Ha nincs ott majd lesz más akit szerethet
2020. aug. 3. 17:33
 45/55 anonim ***** válasza:
73%

Nem, lefossák. Új életet kezdenek, anyukának meg ott a kolonc a nyakán.

Soha nem láttam még olyat, hogy elvált szülők esetében a gyerek apukával marad.

2020. aug. 3. 20:13
 46/55 anonim ***** válasza:
78%
Az egyik ismerősöm (anyuka) elvált az akkori férjétől, mert kitudódott, hogy csalta. Apukának új családja lett, viszont az első családjából származó kisfiút ugyanúgy szereti, mint a másikat. Nem tesz különbséget, hiába van rosszba az én ismerősömmel, a kisfiút imádja és nagyon sokat van a kisfiú az apukájával. Úgyhogy szerencsére nem minden férfi, aki elválik a családjától, egy szar apa.
2020. aug. 3. 20:18
 47/55 anonim ***** válasza:
61%

45-ös sztem akkor ilyen erővel térjünk vissza a pattintott kőkorszakba is, hiszen akkor is megéltek az emberek vhogy.

Lol, egyre szánalmasabb érvekkel jöttök, az egyetlen reménysugár a 47-es komment ebben a mocsárban.

2020. aug. 3. 20:45
 48/55 anonim ***** válasza:
0%

Én kíváncsi vagyok mindegyik "szánalmas" érvre, azért mert őszinte, ennék ellenére nem értek vele egyet, de talán kapok magyarázatot, jobban látom az álláspontját....

Nem értem miért kell(ene) belekötni itt bármelyik kommentbe is. Aki nem bírja erős idegzettel, az ne olvassa. Itt most nem a hűtlen apák "megdorgálásáról" van szó, hanem az okok megérértéséről váló megpróbálásról. Aki nem tudja magát ezen túltenni, írjon ki egy olyan kérdést, amilyet ő szeretne. De tartsuk már meg magunkban a véleményünket, és hagyjuk, hogy érvényesüljenek az exapukák.... :D ;) (miért nem lehet kulturáltan beszélgetni egy érzékeny témáról? - koltoi)

Tehát akkor mondhatjuk azt is, hogy az apukák egy részében, nincs meg az a szoros kötődés a gyermeke iránt, ami miatt képes lenne amíg fel nem no gondoskodni róla? Kotheto-e ez egy hozott mintához?

Tehát akkor

2020. aug. 3. 21:43
 49/55 anonim ***** válasza:
0%
49es itt nincs köze se a hozott mintához, se ahhoz hogy nem lenne képes gondoskodni a gyerekről. Én ismerek pár ilyen apát aki nem foglalkozik a gyerekével, az alap szitu ugyanaz: válás után talpra próbálnak állni, alig várják hogy láthatás legyen, majd anyuka elkezd szívózni, ha apukának kapcsolata lesz, esetleg kezd rendbe jönni az élete annál jobban, majd az apa egyszer csak ráun és úgy dönt hogy akkor nem fogja törni magát. Olyat én nagyon ritkán látok hogy anyuka normálisan viselkedik, nem szívózik a láthatásokkal és apuka egyszer csak gondol egyet és nem megy. Viszont olyat nagyon sokat ahol apuka megelégeli anyuka hisztijeit és ezért nem tartja a gyerekkel a kapcsolatot, anyuka meg fűnek fának azt meséli apuka milyen szemét. Na kb innen ered ez a sok rémtörténet az elvált apákról
2020. aug. 3. 22:54
 50/55 anonim ***** válasza:
85%

49-es hol kulturált egy olyan diskurzus, ahol a nők konzekvensen le vannak kvazva, illetve olyanokkal jönnek egyesek, hogy az óvszerből tunkolják a nők az ondót a hüvelyükbe, hogy teherbe essenek, továbbá nem egy és nem kettő hozzászóló kutyához (!!!) hasonlít egy gyereket. Ez nem erős idegzet kérdése, hanem a jóérzésé. Akik itt belekötöttek a válaszokba, az ilyenek miatt kötöttek bele. Én is szívesen olvastam volna itt lelki vívódásokról és személyes tapasztalatokról, ehelyett maradtak az ilyenek, hogy ő nem húz gumit, mert a nő dolga lerendezni a fogamzásgátlást.

Ugyanaz van ebben a threadben, mint általában a való életben is: az emberek nem vállalnak felelősséget a tetteikért, és amikor eljönne az ideje, akkor pedig másra mutogatnak. Jelen esetben a nőkre. Holott a nőnek semmi köze ahhoz, hogy te jó apa akarsz-e lenni, vagy sem.

2020. aug. 4. 07:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!