Apák, hogy vagytok képesek elhagyni a saját gyerekeiteket?
Figyelt kérdés
Az oké, előfordul hogy nem a gyereketek anyja kell többé, de a saját gyerekeiteket elhagyni? Kicsit sem hiányoznak? Nem bánt, hogy nem leszel az élete része? Hogy emiatt utálni fog egész életében? Tisztelet a kivételnek!2020. aug. 2. 17:23
31/55 anonim válasza:
Kérdés meddig éri meg elmenni olyan szituban mikor már a gyerek is az apa ellen van nevelve. Minden éremnek 2 oldala van...
32/55 anonim válasza:
Ezt nőkről is meg lehetne kérdezni. Én több olyan anyát ismerek, akinek nem kellett a gyereke, mint apát. Nem kéne általánosítani.
33/55 anonim válasza:
33-as igen, kiveséztük, hogy a nők is szemetek. Ez felmenti az ilyen férfiakat? Szerintem nem.
34/55 anonim válasza:
Emberek! Ez a kérdés arról szól, hogy hogyan tudnak az édesapák lelépni, mindenféle kötődés nélkül újat kezdeni, mintha nem lenne saját gyerekük, azért mert úgy érzik, hogy ki szeretnének lépni az adott helyzetből. Az ok itt ebben az esetben teljesen mindegy, pl. fiatalabb nő, ráunt a feleségre, zsarolja a feleség... stb. Ez most ebből a szempontból lényegtelen, a feleség szónak képbe sem kéne jönnie!!!! Az apa - gyermek kötődésről van szó, nem arról, hogy ezek a gonosz nők, hogyan csinálják ki a a férjüket. Nem is értem. Ne ferdítsük már el a kérdést légyszíves!!!! Apukák! Jöhetnek még a hozzászólások, kizárólagosan erre a tényre vonatkoztatva.
35/55 anonim válasza:
Azért mert ki szeretnének lépni az adott helyzetből és tiszta lappal kezdeni! Egy csúnya szakítás utánaz embet kidod mindent ami az exére emlékezteti, lehet durva, de talán sok így van ilyenkor a gyerekkel is. Azt mondják a gyerek örökre összeköt a másikjal. De mi van olyankor amikor már nem hogy azt nem akarod hogy valami összekössön vele hanem azt is el akarod felejteni hogy a világon van? Mert sajnos akárhogy is nézzük amikor a gyerek még kicsi több a kommunikáció az exxel mint magával a gyerekkel
36/55 anonim válasza:
Jah és mindenki azt írja hogy a gyerek különálló személy. Hát lehet, de amikor kicsi mégse vele kell megbeszélned hogy mikor mész érte, hova viszed, hogy van stb.
37/55 anonim válasza:
Simán. Nem akartam, arra kötelezhetnek hogy fizessek utána, arra nem hogy szeressem és foglalkozzak vele. Havi beütemezett utalás nem több.
38/55 anonim válasza:
36-os.Ez oké, de mi van, ha az anya is így érez? Ha el akarja felejteni azt is, hogy az ex a világon van? Hova tegye a gyereket?
Engem az dühít, hogy természetes, hogy a férfi léphet ilyenkor tovább ott hagyva mindent, mert hát az ex nő olyan hárpia stb.
Nem tudom ha ugyanolyan arányban nem kérnének a nők egy idő után a közös gyerekből mint a férfiak, hova lenne az a sok gyerek? Mi lenne velük?
39/55 anonim válasza:
38#-remélem azóta megismerkedtél az óvszer használattal
40/55 anonim válasza:
40
Jah nem. A védekezés legyen a csaj baja. Neki kell nevelgetni. Nekem az a havi 25 nem oszt nem szoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!