Gyerekeiteknek van sajat szobaja? Mennyi sajat teruk van?
Valamilyen térelválasztós megoldással esetleg a nagyobb szobába? Az ágyban nem hiszem, hogy jó ötlet. Vagy esetleg babaöböl az ágyatok mellé nem fér be?
Az a gond, hogy ez előbb-utóbb kicsi lesz 5 embernek. Mindenképp költözni kell majd.
miėrt nem kerestek nagyobb albėrletet? igy nem igazán fogtok elfėrni. és a másik kettő sem fog tudni aludni/pihenni
Nekünk külön vannak/voltak mindig-de mi házban lakunk
Én le merném fogadni, hogy rosszul van elrendezve a tér.
Itt az ideje kinyitható kanapéágyat vennetek magatoknak, hacsak nem vagytok elhízva, 120cmes ágy elég két felnőttnek, nálunk 2 felnőtt és egy gyerek is elfért rajta.
Milyen széles az ágyatok? 180as? Add el!
Túl sok szekrény? Szabadulj meg tőlük! Mekkora a belmagasság? pakoljatok felfelé! Tvt fel a falra, nem kell hogy elfoglalja a padlót egy szekrény/asztal társaságában!
Kinyitható asztalt vegyetek! Játszatok a térrel, dobjátok ki a felesleges holmit, terjeszkedjetek a plafonra! Wc feletti tér ki van használva?
Nálunk egy gyereknek 16 nmes szobája van, de korábban 36 nmes 1+2 fél szobás lakásban laktunk és csodásan elfértünk.
Eladtam a lakást, az új tulajok gigantikus bútorai úgy elrontották az egészet, hogy rossz volt nézni, én a 8 nmes hálóban 140es ággyal, szekrényekkel, íróasztallal, székkel, tvvel, fali tárolókkal tornázni is tudtam a szobában, ők viszont az 180as ágyukkal és a 60 mély szekrényükkel be sem tudtak menni a szobába, nemhogy másik bútort berakni..
Szelektálj és vegyél új bútort.
Továbbá én átraknám a konyhát a nappaliba és a kihúzható kanapéra költöznék a párommal oda, a babát és a két évest egy szobába, az 5 évest is külön szobába raknám.
Egy gyerekem van, van külön szobája. Tulajdonképpen külön szintje van a házban, mert az ő emeletén csak egy tároló helyseg van a szobáján kívül.
Nekem a húgommal volt anno közös szobám. Nagyon utaltam, hogy nem volt saját terem.
"120cmes ágy elég két felnőttnek"
nekunk a 160as se eleg, ugyhogy beszelj a magad neveben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!