Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekeiteknek van sajat...

Gyerekeiteknek van sajat szobaja? Mennyi sajat teruk van?

Figyelt kérdés
Jelenleg 1 egy es fel szobas alberletben lakunk 4en, 5-2 eves kisfiukkal es uton a harmadik baba aki 14 hetes meg a pocakban. A ket gyerek van a nagyobb szobaban. De most mar tervezgetjuk hol lesz a kisbaba. A mi szobankban nem fer el a babaagy, annyira keves a hely. Max az agyunkban lehetne. Ha a masik szobaban lesz akkor meg a tesokat kelti fel. Koltozni nem tudok sajnos.
2020. jan. 1. 13:28
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
12%

Annyira lekezelő válaszok vannak itt, hogy szörnyű. Én tényleg nem értem, hogy ennyi a rosszindulat? Semmit nem tudtok a kérdezőről, de idióta meg felelőtlen? Hogy jöttök ti ahhoz, hogy megítéljétek látatlanban? Vajon a való életben is ennyire bátrak vagytok, vagy csak így arctalanul? Egy egyszerű kérdés volt, és kapott is rá egy pár jó ötletet, nem is tudok mit hozzáfűzni.

Minden jót nektek, kedves kérdező!

Remélem előbb-utóbb megoldódik a probléma!

2020. jan. 1. 21:55
 32/32 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem rosszindulat kedves utolsó. De talán egy szülőnek feladata, hogy stabil hátteret biztosítson a gyerekének mind érzelmileg, mind anyagilag. A gyerekek nem az égből potyognak, hanem a szülők tesznek érte, hogy legyenek. Tehát azért is tehetnek, hogy ha nem tudnak stabil körülményeket biztosítani a gyerekeknek, akkor ne gyerekek legyenek, hanem csak gyerek, amint pedig meglesz a stabil háttér, akkor lehet szó gyerekekről. Ez normális, reális gondolkodás. De ha eleve egy pici lakásban élek és tudom, hogy nem is tudok nagyobba költözni, akkor minek szülök több gyereket? Nyilván ez felelőtlenség. Ehhez nem kell ismernünk a kérdezőt...
2020. jan. 2. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!