Apák, hogy vagytok képesek elhagyni a saját gyerekeiteket?
Nem tudom, te hogy állnál ahhoz a kérdéshez, ha valaki folyamatosan csesztetne, hogy szüljél és ha teherbe ejtene, nem engedné elvetetni, mert neki az a gyerek kell. Vagy ha akarnád esetleg mégis a gyereket, utána a párod annyira beleszopódna, hogy magasról szarna rád és a kapcsolatra, sem érzelmileg, sem anyagilag nem lehetne rá számítani és egy percet kettesben lenni.
Nem a gyerekkel van baj, hanem azzal, ha valaki akkora egy önző féreg, hogy eszköznek használja. Az ilyen embertől vakarózni tudnék és magasról leszarom a gyereket is, mert a viselkedésével megutáltatja azt is.
Na, lehet lepontozni.
19: nem tudjuk. De azt tudom, hogy ahol nálam szarik az apuka a gyerekére, az az anyuka viselkedése miatt van. Vagy azért, mert annak ellenére, hogy az apuka nem akart gyereket, felcsináltatta magát és megtartotta vagy azért, mert ha volt is látogatás megengedve, olyan gusztustalan féreg módjára viselkedett az anyuka az apukával és tett keresztbe neki vagy avatkozott bele továbbra is az életébe annak ellenére, hogy csak a gyerekre volt kíváncsi az apa, hogy inkább lemondott róla.
Nem védem a férfiakat szükségszerűen, nő vagyok. De ebben a témában nagyon szemét tud néhány nő lenni
Hát elképesztőek a válaszok. Tényleg az az általános, hogy a férfi kiszáll a gyerek életéből és nem érdekli tovább mi van?
Más kérdéseknél meg ott háborognak, hogy milyen igazságtalan, hogy szinte mindig az anyának ítélik a gyereket.
Hát nem úgy tűnik itt egyik-másik kommentből, hogy a férfiak 2 kézzel kapnának a gyerekük után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!