Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apák, hogy vagytok képesek...

Apák, hogy vagytok képesek elhagyni a saját gyerekeiteket?

Figyelt kérdés
Az oké, előfordul hogy nem a gyereketek anyja kell többé, de a saját gyerekeiteket elhagyni? Kicsit sem hiányoznak? Nem bánt, hogy nem leszel az élete része? Hogy emiatt utálni fog egész életében? Tisztelet a kivételnek!
2020. aug. 2. 17:23
1 2 3 4 5 6
 11/55 Argloss ***** válasza:
37%
Egy csomó ember minden további nélkül az abortusz választja a felelősségvállalás helyett. Az a helyzet, hogy az emberek is, ahogy minden más élőlény is elsődlegesen saját magával foglalkozik.
2020. aug. 2. 20:43
 12/55 anonim ***** válasza:
38%
Nőként mondom, hogy a nők aljas szörnyetegek tudnak lenni, ellehetetleníteni a kapcsolatot, megmérgezni, aztán mártírkodni. Persze, ettől még a világ tele van aljas, lelketlen férfival is, aki leszarja, de az olyantól meg ne is várj magyarázatot.
2020. aug. 2. 21:47
 13/55 anonim ***** válasza:
70%
Még mindig jobb a gyereknek, ha ritkábban látja az apját, aki az anyja nélkül nyugodt, mint minden nap a szülei veszekedéseit hallgatni.
2020. aug. 2. 22:49
 14/55 anonim ***** válasza:
88%
Az én szüleim is elváltak, mind a ketten akartak engem viszont ahogy elváltak, már én sem kellettem az apámnak. Lett másik családja én meg már le voltam tojva. Az elején bántott a dolog, hisz a gyerek erről sosem tehet, de úgy vagyok vele, hogy az élettől úgy is visszakapja. Nincs bennem gyűlölet, viszont szeretet sem és ha egyszer szűksége lesz rám, én sem leszek ott neki.
2020. aug. 2. 23:03
 15/55 anonim ***** válasza:
6%
Például úgy, hogy csak a gyerek anyja akarta azt a gyereket.
2020. aug. 2. 23:10
 16/55 anonim ***** válasza:
12%
A pontozásokból ítélve itt elég sok nő van, aki gyerekkel próbálta megfogni a pasit. :D
2020. aug. 2. 23:25
 17/55 anonim ***** válasza:
12%

Nem tudom, te hogy állnál ahhoz a kérdéshez, ha valaki folyamatosan csesztetne, hogy szüljél és ha teherbe ejtene, nem engedné elvetetni, mert neki az a gyerek kell. Vagy ha akarnád esetleg mégis a gyereket, utána a párod annyira beleszopódna, hogy magasról szarna rád és a kapcsolatra, sem érzelmileg, sem anyagilag nem lehetne rá számítani és egy percet kettesben lenni.

Nem a gyerekkel van baj, hanem azzal, ha valaki akkora egy önző féreg, hogy eszköznek használja. Az ilyen embertől vakarózni tudnék és magasról leszarom a gyereket is, mert a viselkedésével megutáltatja azt is.

Na, lehet lepontozni.

2020. aug. 2. 23:31
 18/55 anonim ***** válasza:
88%
Miért írja mindenki, hogy az apának nem kell a gyerek és a nő ráerőlteti? Ti ezt hol olvassátok? Honnan tudnátok, hogy a kérdezővel is ez történt-e?
2020. aug. 2. 23:42
 19/55 anonim ***** válasza:
14%

19: nem tudjuk. De azt tudom, hogy ahol nálam szarik az apuka a gyerekére, az az anyuka viselkedése miatt van. Vagy azért, mert annak ellenére, hogy az apuka nem akart gyereket, felcsináltatta magát és megtartotta vagy azért, mert ha volt is látogatás megengedve, olyan gusztustalan féreg módjára viselkedett az anyuka az apukával és tett keresztbe neki vagy avatkozott bele továbbra is az életébe annak ellenére, hogy csak a gyerekre volt kíváncsi az apa, hogy inkább lemondott róla.

Nem védem a férfiakat szükségszerűen, nő vagyok. De ebben a témában nagyon szemét tud néhány nő lenni

2020. aug. 2. 23:59
 20/55 anonim ***** válasza:
83%

Hát elképesztőek a válaszok. Tényleg az az általános, hogy a férfi kiszáll a gyerek életéből és nem érdekli tovább mi van?

Más kérdéseknél meg ott háborognak, hogy milyen igazságtalan, hogy szinte mindig az anyának ítélik a gyereket.

Hát nem úgy tűnik itt egyik-másik kommentből, hogy a férfiak 2 kézzel kapnának a gyerekük után.

2020. aug. 3. 06:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!