Mit szólnátok ha a gyereketek egy romániait hozna haza?
Semmit ha jól érzi magát vele miért ne.
Elég primitív gondolkodásra utal hogy származás alapján határoznak meg embereket.(itt is vannak páran úgy látom)
Ha erdélyi magyarról lenne szó, akkor semmi gond.
Ha romániai romáról, akkor azért nyelnék egyet, bár közöttük is vannak nagyon rendesek, azért lenne bennem félsz.
Szimplán nem engedném be az ajtón.
Ha a gyerekem mindenképpen külföldivel akarna járni akkor inkább hozzon haza egy ázsiait vagy angolt, vagy németet de románt azt ne!
12
Akkor neked kívánom vigyenek haza egy alkaida családot;)
Jó bicskákkal természetesen:D
Valaki meg az interneten akar erről döntést. Nekem ez a fura.
Én Borsodban láttam, mi az a roma. Bőröm tapasztalatam, hogy segítek nekik állásokat találni és segélyekre pályázni és megvernek ezért.
Az én gyerekem soha nem hozna haza egy romát.
Ebből is látszik a rasszizmus..
Tök mindegy milyen származású a lényeg hogy el tud vele képzelni az életed..
A szüleidnek meg az se mindegy hogy mi a neve? Ők fognak vele kapcsolatot teremteni vagy te?
Ezért nem lesz gyerekem, hiába nevelem jól ha a média meg az iskolában rossz közegbe kerül aztán ez lenne.
De persze mással azaz ha engem nem érint azt mondom, hogy " hát milyen rasszisták és előítéletesek".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!