Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ha a gyereketek...

Mit szólnátok ha a gyereketek egy romániait hozna haza?

Figyelt kérdés
A szüleim nagyon be vannak savanyodva, romániai a srác, roma neve van, de nem az! Mégis látatlanba elítélik.
2020. aug. 1. 13:13
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
79%
Nekem párom romániai. Szüleim az ég egy adta vilagon semmit nem mondtak, csak annyit hogy legyen normális:D
2020. aug. 1. 14:57
 32/49 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg, talán, ha ő lenne az, akkor jöhetne: [link]
2020. aug. 1. 14:57
 33/49 anonim ***** válasza:
26%

"Ebből is látszik a rasszizmus.."

Még szép, hogy látszik!

Természetes dolog a rasszizmus.

Saját magához hasonlót preferálja az ember és a legtöbb emlős is.

A Tények makacs dolgok.

2020. aug. 1. 15:16
 34/49 anonim ***** válasza:
77%
Itt is van sok roma nevű magyar. Adnék esélyt és megismerném a gyermekem párját. Mondjuk én nem vagyok rasszista, apját nehezebb lenne meggyőzni.
2020. aug. 1. 15:17
 35/49 anonim ***** válasza:
40%
Az illetö NEM ROMA! És még csak NEM is ROMÁN, hanem MAGYAR, csak ROMÁNIÁBAN él!!!!!
2020. aug. 1. 15:22
 36/49 anonim ***** válasza:
50%
Nem szólnék semmit, ő élete, és nem számít honnan való, ha rendes.
2020. aug. 1. 15:32
 37/49 anonim ***** válasza:

1522 nem kell kiabálni.

Név alapján felesleges ítélkezni. De attól az alapos félelem ott van.

2020. aug. 1. 16:34
 38/49 anonim ***** válasza:
44%
A kérdést olvassátok el, ott világosan leírja a kérdezö, hogy romániai magyar, akinek a keresztneve "romás"
2020. aug. 1. 17:25
 39/49 anonim válasza:
79%
Most komolyan nyilván mindenkinek megvan a véleménye a románokról nekem is de vannak az erdélyi magyarok akik egyáltalán nem egyenlőek a románokkal sőt... Én is erdélyi magyar vagyok, semmi közøm a románokhoz, de persze Magyarországon ha tudják hol lakom akkor mocskos román vagyok! Egyébként kicsit sem vagyok rasszista mert sok olyan román ember van aki igenis jófej. És mi, erdélyi magyarok egyáltalán nem tehetünk róla hogy idekerültünk, mert nem mi harcoltunk az 1.világháborúban.Bocsi de eléggé fel vagyok háborodva hogy az erdélyi magyarokat egynek nézik a románokkal. Mégegyszer mondom, nincs bajom a legtöbb románnal.
2020. aug. 1. 22:36
 40/49 anonim ***** válasza:
88%

Na ezért félek én magyarországra költözni erdélyiként. Román nevem van, itt nőttem fel, viszont magyar az anyanyelvem, magyarul írok verseket és olvasok mióta ismerem a betűket.

Ezt nem rasszizmusnak hívják, hanem szűklátókörűségnek és volt benne részem itt is. Milyen érdekes, hogy itt magyarnak hívnak a románok, és azzal piszkálnak, hogy pálinka és karikás ostor. Ha magyarországon élnék és végre minden reklámot és táblát magyarul olvashatnék, és nem kellene a fejemben románul megfogalmazzak mindent mielőtt egy idegennel beszélek, akkor sem érezhetném otthon magam az ilyen emberek miatt.

Elnézést a kiakadásért, csak ez nyomta egy ideje a szívemet. Nekem is van "Lakatos" barátnőm és az egyik legrendesebb ember akit ismerek. Humorérzékkel, empátiával, célokkal és minden mással amiért barátok vagyunk.

Ha a szüleid nem ismerik és nem is áll szándékukban megismerni a párod akkor ne próbáld rájuk erőltetni. Ha román lenne sem lenne semmi joguk utálni, amíg nem ismerik.

2020. aug. 2. 08:27
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!