Mit szólnátok ha a gyereketek egy romániait hozna haza?
Figyelt kérdés
A szüleim nagyon be vannak savanyodva, romániai a srác, roma neve van, de nem az! Mégis látatlanba elítélik.2020. aug. 1. 13:13
41/49 anonim válasza:
Olyan keresztneve van, amit itthon a romáknak szoktak adni
Sokkal elobb lennenk ha leirnad a nevet.
Meg hogy egyaltalan erdelyi magyar, vagy 100% roman pasirol van szo.
De minek, ugyis csak provokalo kerdes, sok valasz es lepontozas, ez kell a gyakori nepenek!
42/49 anonim válasza:
43-as: a kérdezö írta az elsö kiegészítésben:
"Romániában él, roma neve van de elmondása és szerintem is magyar"
43/49 anonim válasza:
En meg talalkoztam olyan cigannyal, aki le se tagadhatta volna a szarmazasat, de valtig allitotta hogy csak a szulei ciganyok, o bizony magyar.
Ezert volnek kivancsi a nevere. Pontosan leirva.
44/49 anonim válasza:
Föleg azért lenne érdekes a név, mert KERESZTNÉVRÖL van szó!
46/49 anonim válasza:
11/47 A kérdező kommentje:
Olyan keresztneve van, amit itthon a romáknak szoktak adni
tegnap 13:37
47/49 anonim válasza:
Most őszintèn! Nem tök mindegy, mi a neve? Minek kellene leírni? Nem változtat semmilyen tényen. Nem a te megítélésed alapján lesz roma vagy nem roma vagy akármi. Teljesen lényegtelen mi pontosan a neve (ahogy te írtad). Egyáltalán nem ez a lényege a kérdésnek, sem az, hogy te vajon hogy ítéled meg a nevet.
48/49 anonim válasza:
Nekem román barátom van (nem erdélyi, hanem rendesen román). Teljesen jól beszél magyarul, szüleim imádják, mert látják, hogy szeret engem és normális. Nem szabadna mindenkit egy kalap alá venni.
49/49 anonim válasza:
Nyugodtan, az ő dolga. Nem az számít hogy nekem szimpi-e vagy nem, hanem, hogy a gyerekemnek egészséges e a kapcsolat, vagy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!