Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám úgy...

Mit tegyek, ha anyám úgy viselkedik, mint egy tizenéves, és ezzel leégeti magát?

Figyelt kérdés

48 éves.

Nem azt mondom ezzel, hogy öreg, vagy hogy fél lábbal a sírban van, de azért mégse a korának megfelelően viselkedik, bár lehet, hogy csak én tolom túl a dolgokat, mert tinédzser vagyok, nem tudom.

Múltkor is például felszálltak apámmal egy party hajóra. Apám nem akart menni, csak anyám kedvéért ment bele. Ma meg anyám volt Siófokon és befonatta a haját és póthajat rakatott. Egy: nem áll neki jól. Kettő: Nem neki való. Három: mindig kéri, hogy fonjam be a haját, eddig mindig hárítottam, hogy elég rövid a haja, nem lehet neki befonni, most már ezt nem tudom majd mondani.

Sokszor idétlennek néz ki, szólnom kellene, de amikor szólok, akkor kiborul és sír meg vergődik egész nap, amikor meg nem szólok, akkor úgy érzem, hogy csendben aszisztálok ahhoz, hogy bolondot csináljon magából.

Ő nem kifejezetten az a nőies nő, nem leszólni akarom, mert én sem vagyok az. Éppen ezért ez a túlzott nőiesség kicsit hüülyén csappan le. Pl.: festeti a szemöldökét és műszempillát rakat, amivel alapjáraton nem lenne semmi baj, ha jól állna neki és nőies lenne. Meg műkörmöt is rakat, ami másfél hét után letörik, mert olyan munkahelyen dolgozik, ahol nem tud úgy vigyázni rá, és elég bénán néz ki az, amikor 3 ujján még rajta van a műköröm, de kettőn meg letört és nincs.

2020. júl. 28. 21:42
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
75%
Mi kozod hozza, hogy apaddal meg magaval mit csinal? O igy erzi jol magat
2020. júl. 28. 21:45
 2/54 anonim ***** válasza:
81%

A kérdést olvasva megsajnáltalak milyen anyád van, pasizik, iszik, nem foglakozik veletek, vagy éppen rad és a barátnőidre száll állandóan veletek lógna.

Aztán látom a leírásban, hogy szimplán igényes és jól érzi magát. Az egyetlen dolog amiben igazad van a műköröm, gyakrabban kellene idopontot kérnie. Minden Más teljesen normális.

2020. júl. 28. 21:47
 3/54 anonim ***** válasza:
21%
Beszélj vele négyszemközt, hogy mennyire kínos ha így viselkedik és ügyeljen jobban a kinézetére.Ez a műkarom dolog nálam kiverte a biztosítékot. Jobb ha te szólsz neki, mint ha más. De legyél vele kíméletlenül egyenes.
2020. júl. 28. 21:51
 4/54 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Tényleg nem idős, nem ismerem a háttér sztorit ahogy magát anyukádat sem így nehéz véleményt mondani, de nekem hirtelen a kapuzárási pánik vagy egyéb magánéletei probléma jutott eszembe.

Nekem éppen ellenkező van, anyum nem kormozik semmi ilyesmi nekem meg sokszor ez a fura, de ő így érzi jól magát.

Szerintem nincs tökéletes ember, de van aranyközépút, és ő most lehet azt a korszakot éli, hogy nőies akar lenni, ennek is tényleg számtalan oka van.

És elnézést ha kicsit összeszedetlen vagy értelmetlen lett, de az az egész lényege, hogy ne aggódj emiatt, és lehet valakinek van ennél rosszabb is.

További szép estét kívánok.

2020. júl. 28. 21:57
 5/54 anonim ***** válasza:
79%
Na, egy újabb tini aki élve temetné az anyját. De ez legalább nem titulálja milfnek.
2020. júl. 28. 21:59
 6/54 anonim ***** válasza:
83%
Csak tinik foglalkozhatnak magukkal??? A fonás mióta van korhöz kötve???? 67 éves szomszéd néni is festeti a szemöldökét, mert túl világos neki.
2020. júl. 28. 22:02
 7/54 anonim ***** válasza:
83%
Anyukádnak mond meg, hogy keressen másik körmöst, mert nem normális, hogy ennyire letörik. A többivel nincs gond.
2020. júl. 28. 22:05
 8/54 anonim ***** válasza:
93%
nekem pedig a 85 éves öreganyám fonta be és tűzte koszorúba a haját. na és?
2020. júl. 28. 22:10
 9/54 anonim ***** válasza:
35%

A kérdezőnek az a baja, hogy az anyja az aktuális trendet erőlteti, csak hogy fiatalabbnak tűnjön, de nem áll jól neki, inkább közönséges.

Ahhoz, hogy megmondjam mennyire ciki látnom kéne.

Most itt mindenki előadja, hogy igényes, meg egyebek, de én is ismerek ilyen nőket, és a rá említett jelzők a qrva, rongy, vénség, igénytelen, közönséges és olcsó volt. Egy 50 éves nő, neccharisnyában,meg néha raszta hajjal.

2020. júl. 28. 22:21
 10/54 anonim ***** válasza:
93%

Azért nem kellene szerintem egy neccharisnya-miniszoknya kombi hoz hasonlítani a leírtakat. Egy muszempilla, köröm páros igényesen elkészítve minden korban jól mutat, ahogy a szemöldök festés, tetoválás is. Én úgy gondolom, ha valamelyik ezek közül közönség esnek néz ki az olcso,trehány munka eredménye, ami egy 15 évesen is épp olyan közönséges lenne.

Vannak persze olyan nők mint akiket az utolsó említett, de vannak korukat meghazutolóan csinos 50esek is akik nem tolják túl, de adnak magukra és sok huszon évet leköröznek.

2020. júl. 28. 22:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!